Dit is de nieuwe auto van ‘familieman’ Cristiano Ronaldo

Happy Birthday CR7

Cristiano Ronaldo mocht 37 kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblazen en daar hoort ook een mooi verjaardagscadeau bij. Zo kreeg ’s werelds beste (?) voetballer van zijn bijslaapje en Netflix-kijkkanon, de zwangere partner Georgina Rodriguez, een bijna zes meter lange Cadillac Escalade.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

Een auto om zijn kroost dat binnenkort zes kinderen telt naar school te brengen. Het kan niet altijd een Ferrari Monza SP2, Bugatti Chiron, Lamborghini Aventador LP 700-4, Phantom Rolls-Royce, Mercedes-Benz AMG-klasse G63 of één van die tiental andere blitse bolides in zijn garage zijn, niet?

You May Also Like

Deze nieuwe Porsche GT3 RS is een ode aan 50 jaar RS

Ok, waar kunnen hem bestellen?  Vijftig jaar geleden kwam de eerste RS op de ...

MenStyle Road Test: ID.5 Pro Performance

Na de ID.4 en de nu al iconische ID.Buzz was het de beurt om ...

BMW iX M60: Next Level Elektrische krachtpatser

619 paardjes  De iX heeft voor- en tegenstanders en dan hebben we het vooral ...