Hoe zou het zijn met… Leylah Alliet?

Zij die ons een beetje volgen kennen zonder twijfel de knappe West-Vlaamse brunette en runner up Miss België 2015 zeker. Looks om van in zwijm te vallen, super sympathiek, altijd klaar voor een babbeltje en wat mannen boeit, een jonge vrouw die meer over stoere en snelle wagens weet dan jij en ik samen…kortom een droomvrouw! Wij hadden ooit de grote eer met haar op het Autosalon van Brussel een reportage voor Tendens TV te draaien en daar het veel te lang geleden was dat we ze nog eens hebben gezien, vonden we het hoogtijd om haar nog eens op te zoeken. Hoe het met haar is? Wél, we vragen het gewoon even zelf…

Dag knapperd, hoe is het met u?
Heel goed! Ik bruis van energie en ben sowieso een persoon die altijd zaken door een roze bril ziet! Positiviteit primeert!

En dat maakt iedereen instant gelukkig! Waar ben je de laatste tijd zoal allemaal mee bezig?
Ik combineer momenteel drie belangrijke taken. Eerst en vooral ben ik ben zelfstandig verkoopster (aka creator of happiness) voor Majestik. We zijn een marketingondersteunend bedrijf op drie vlakken, namelijk evenementen, beursstanden en branding. Majestik is een marketingbureau en maakt het onderscheid door de mix van creativiteit, inlevingsvermogen, grafische skills, ervaring en bovenal een hands-on mentaliteit. Als er iemand dus een leuk feestje wilt organiseren of eens origineel uit de hoek wilt komen met hun bedrijf, ben je bij mij aan het juiste adres! [email protected]

We houden het in ons achterhoofd…dat was één, nu nog twee en drie…
Als tweede ben ik model en poseer ik vaak voor boetieks en kledingzaken om hun producten te showen. Dat kan door middel van een fotoshoot maar even goed defilés.

Last but not least ben ik ambassadrice van verschillende merken. Auto’s, kledij, gelaatsverzorging, algemene verzorging en zelfs geurmarketing promoot ik op mijn social media kanalen. Ambassadrice gaat toch nog iets verder dan een influencer, ik ben ook actief aanwezig op hun events en sta uiteraard 200% achter het merk op zich. Neem gerust even een kijkje op mijn Instagram: leylahalliet

Dagelijks zelfs! Wat zijn jouw doelen voor 2020?
Ik wil blijven vooruitkijken en streven naar een positieve toekomst, zowel privé als werkgerelateerd. Concrete doelen heb ik niet direct. Het belangrijkste is blijven werken en mezelf inzetten op meerdere vlakken zodat ik niet stilsta, zeker niet achteruitga maar vooruit werk!

Over vooruit gesproken, je bent wel te vinden voor een ritje met snelle wagens. Wat was afgelopen jaar de leukste rit? Welke wagen en waarom?
Via Powercars had ik het geluk om tijdens onze warme zomer enkele weken te genieten van de Ferrari California T. De combinatie van het open dak, de turbomotor en het rode Ferrari kleur deed mijn hart toch wel sneller slaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet) op

Leylah in een Ferrari…dat is een hartslag maal twee! Soit, welke dreamcars hoop je dit jaar nog te rijden?
Dankzij Powercars is elke car bijna een dreamcar. Uiteraard zijn er enkele wagens die pieken. Mijn droomwagen is een G63. Matthias Van Oost van Powercars weet dit uiteraard al! Mochten ze eentje binnen hebben, zal ik hem toch even moeten testen 😉

Tijdens de zomer rijd ik graag cabrio, heerlijk zo dat warme windje door de haren. Porsche 911 4S of Turbo S cabrio ben ik ook helemaal wild van!

Even terug naar onze ‘date’ op het autosalon…wat was voor jou de verrassing op het autosalon 2020?
Ik was enorm benieuwd naar de Porsche Taycan. Zelf verkies ik toch nog steeds een motor boven elektrisch maar je ziet toch een verschuiving in de markt. Tijdens de voorstelling van de Taycan in 2019 vond ik de wagen een triestige blik hebben door de neerwaartse druppel aan koplichten vooraan. Ik leerde de wagen ondertussen toch al meer apprecieren, zeker dankzij de rijprestaties!

Wij zijn ook benieuwd. Als alles goed gaat hebben we zelfs een testrit dit weekend! Mocht je een blank Check krijgen, wat staat er dan in jouw garage?
Moeilijk om te kiezen maar hier komt ie: Mercedes G63, Porsche 992 4S en de nieuwe Bentley Continental GT. Mocht mijn garage 4 plaatsen kennen, zou ik graag ook een leuke Ferrari of Lambo ter aanvulling willen. Ik hou wel van wat afwisseling.

Hopla, een vierde garage voor mevrouw! Btw, is er plaats voor een vijfde voor de auto van jouw droomman? Of is deze prins met een pak paardenkracht nog niet opgedoken?
Ik ben nog steeds single. Ik heb al twee lange relaties achter de rug, eentje van 7j en 5j maar dat is ondertussen ook al een tijdje geleden. Ik ben nu zo’n 1,5j single (mits wat korte intermezzo’s) en sta wel open om iemand correct te leren kennen. Dankzij mijn lange relaties leer je jouwzelf kennen en weet je wat vooral wat je NIET zoekt in een man.

Wat zoek je dan niet in een man?
Het tegenovergestelde van wat ik wel zoek…(lacht), nee effe serieus…een man die enkel met mij pronkt en me geen liefde geeft is NIET OK!

Dan stellen wij ons echt de vraag wie dat bij jou niet doet…maar bon, hoe ben je te verleiden?
Ik val op mannen die ambitieus zijn, mannen met inhoud! Ze mogen van aanpakken weten, een authentieke man zijn die het heft in eigen handen neemt. Wel vind ik het belangrijk dat de man een vrouw goed behandeld en op handen draagt, toont dat hij ze graag ziet. Eigenlijk ben ik nog een beetje van de oude stempel! Een man die zijn mannetje kan staan en een vrouw die haar man soigneert.

Moh kijk! Jouw mailbox zal na vandaag helemaal vollopen vrees ik! Maar voor ze hun CV’s insturen, wat is voor jou de ideale date?
Mijn ideale date is gezellig elkaar leren kennen met een culinair hapje en bijhorend drankje! Heerlijk samen tafelen mis ik het meeste aan mijn single life.

Moet als single toch ook kunnen? Om af te sluiten…nog een figuurlijk vluggertje?
Duw maar op de gas!

Ok, hier gaan we…fasten your seatbelts…

Een auto moet minstens…250 pk hebben…ik vind het belangrijk én veilig dat een wagen toch wel wat kracht bezit!
Dikke SUV of lage sportcar? Zo moeilijk want ik wil de combinatie, G63 én Porsche 911. In de koude wintermaanden kies ik meer een SUV bij Powercars, tijdens de zomer verkies ik een lage sportcar cabrio.
Elektrisch of V12? DIKKE V12…ik krijg al kippenvel bij de gedachte van het motorgeluid!
Knappe man in een Dacia of een lelijke in een Porsche? Haha en wat met het innerlijke? Dan ga ik voor de knappe man in een Dacia en hopelijk is hij ambitieus genoeg om ooit een hippere wagen aan te kunnen schaffen. Let’s face it, uiterlijk blijft belangrijk als eerste filterproces.
Ik val op…ambitieuze en positief ingestelde…mannen
Size does/doesn’t matter?
 Size doesn’t matter, de manier waarop je de liefde bedrijft is véél belangrijker!
Pas na…3…dates dans ik de horizontale Tango…Ik houd me toch wel aan de minimale 3 dates-regel!

Haha! Wij zitten aan twee! Een derde krijg ik dan ook niet meer verkocht thuis bij deze! Neen, we houden het professioneel en kunnen alleen maar zeggen dat we je heel veel succes wensen met alles wat je verder onderneemt, dat jouw dromen en doelen werkelijkheid mogen worden en dat wij dit gewoon van nabij blijven volgen! En volgen? Dat kan via…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet) op

Credits: db_modelphotography
 

You May Also Like

Heidi Klum geeft Duitsers een enorme boost op EK

Boost of boobs? Hebben jullie ook genoten van Portugal – Duitsland gisteren? De Duitsers, ...

Voluptueuze Luna Stevens lanceert eigen lingeriecollectie

Wanneer je dacht dat 2020 in mineur zou eindigen… Een jaar om snel te ...

Mister C. lust wel Belgisch blond, met name Cindy Bastien

Ze nam deel aan realityshows, stond een paar keer in de betere mannenbladen en ...