Netflix-reeks ‘FIFA Uncovered’ brengt wereldvoetbalbond in nauwe schoentjes

Voetbalbond maffia

Neen, we zitten niet op tribune 1 van onze favoriete voetbalploeg, Royal Antwerp FC waar scheidsrechters wel eens met deze leuze worden toegezongen. Waar we wel zitten? Of toch bijna, onze TV.

Zo start binnenkort het WK voetbal in Qatar en wat zijn we benieuwd of onze ‘gouden generatie’ die ondertussen bijna met rollators over het veld sloft nog één keer kan schitteren. Wie niet schittert is de wereldvoetbalbond, FIFA, zelf die langs alle kanten belaagd worden wegens corruptie. Een kolfje naar de hand van Netflix die er ineens een reeks rond maakte.

In deze docu zullen grote namen vallen en zullen ook verschillende beschuldigingen worden bewezen. Of ze al klamme handjes krijgen in het anders zo neutrale Zürich? Laat duidelijk zijn dat ze de timing van de lancering van deze reeks, zo’n twee weken voor de start van het, ook al redelijk discutabele WK, niet echt ideaal vinden.

FIFA Uncovered is vanaf 9 november te zien op Netflix.

You May Also Like

Rapha en Bang & Olufsen brengen ultiem kerstcadeau voor echte trainingsbeesten

Kerstcadeau gespot!  Bang & Olufsen is synoniem geworden voor onberispelijke geluidskwaliteit en vakmanschap,  Rapha ...

Zo ziet een roadtrip van NY naar Miami in een F1 eruit

Dat kan alleen een stunt zijn van Red Bull Als er één mondiaal bedrijf ...

Max Verstappen trakteert zichzelf op luxejacht

Er gaat zo’n 4,8 miljoen euro van zijn bankrekening Het zat Mad Max niet ...