Netflix dropt releasedatum Formula 1: Drive to Survive seizoen 4

Achter de schermen van een heroïsch F1-seizoen

Netflix en Formula 1 maken bekend dat het langverwachte nieuwe seizoen van de serie Formula 1: Drive to Survive vanaf 11 maart te zien is op Netflix, precies een week voordat het raceseizoen 2022 in Bahrein van start gaat. Seizoen 4 van Formula 1: Drive to Survive, dat bestaat uit tien afleveringen, neemt fans opnieuw mee achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. Het belooft één van de meest spectaculaire seizoenen tot nu toe te worden.

De serie geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull.

 

 

You May Also Like

De droom voor iedereen die klaar is met een stoffig toetsenbord

Vergeet de etensresten van je voorganger! Dé oplossing is gevonden! Veel mensen hebben een ...

La Casa de Papel maakt releasedatum seizoen 5 bekend

THE END OF THE HEIST IS APPROACHING Het laatste seizoen van ‘La Casa de ...

Max Verstappen maalt eerste rondjes in 2022… op ijs

Kreeg hij de banden van zijn F1-bolide wel op temperatuur?  F1-wagens en koude banden? ...