Netflix dropt releasedatum Formula 1: Drive to Survive seizoen 4

Achter de schermen van een heroïsch F1-seizoen

Netflix en Formula 1 maken bekend dat het langverwachte nieuwe seizoen van de serie Formula 1: Drive to Survive vanaf 11 maart te zien is op Netflix, precies een week voordat het raceseizoen 2022 in Bahrein van start gaat. Seizoen 4 van Formula 1: Drive to Survive, dat bestaat uit tien afleveringen, neemt fans opnieuw mee achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. Het belooft één van de meest spectaculaire seizoenen tot nu toe te worden.

De serie geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull.

 

 

You May Also Like

Netflix-Tip: Pamela, a love story

En neen, je zal hier geen expliciete beelden zien van haar andere op het ...

Netflix lanceert deze maand “Formula 1: Drive to Survive” seizoen 3 (trailer)

En we hebben nog meer goed nieuws… Hoewel seizoen 3 nog moet beginnen is ...

BMW trapt vandaag het Belgisch wielerseizoen af

De komende weken hebben we een date met onze zetel Dit weekend gaat het ...