Fête des Belges à Saint-Tropez!

Of we nu liever de Vlaamse Leeuw zingen of de Waalse Haan adoreren, op 21 juli zijn wij geneigd de Brabançonne uit volle borst mee te zingen. Waarom? Omdat er dan meestal gewoon de beste feestjes zijn! Of het nu Knokke, Marbella of Ibiza is, dat maakt ons niet zoveel uit. Deze keer trekken we terug naar de Côte d’Azur waar we het mondaine Saint-Tropez aandoen. Hier alvast onze keuzes om een topnamiddagje/avondje vol entertainment!

2

Welcome to Saint-Tropez

“Too much money in the bank account, Hands in the air make you scream and shout, When we’re in St. Tropez” of zoiets, niet? Juist, voor vele Belgen, inclusief een sloot BV’s, is Saint-Tropez een jaarlijks weerkerend uitje. Ze zien de Euro’s uit België dan ook graag komen, in het mondaine kuststadje aan de Côte d’Azur. Maar wat doe je daar op onze Nationale Feestdag? Eerst goed ontbijten!

Als ontbijt raden wij Dior Des Lices aan. Voor 30€/pp heb je een uitgebreid verzorgd en hoogstaand ontbijt in de tuin van Mister Dior (lees boetiek) himself! Alles ademt de Franse Haute Couture en je kan je dus geen betere start van de dag bedenken. Als man denk je misschien…’Moet dit wel?’…weet dat je ongelooflijk veel punten scoort bij de aanwezige dames. Punten die je later op de dag misschien al dient in te ruilen. Dior Des Lices dus…wel op voorhand reserveren of je geraakt er meer dan waarschijnlijk niet in!
fullsizeoutput_9240
Eens ontbeten trekken we vandaag naar Nikki Beach. Hier zal de jonge en volledig ontbolsterde Belgische DJ die de ene na andere wereldhit scoort momenteel, Lost Frequencies voor het nodige muziekvertier zorgen. 30€ inkom, inclusief 1 drankje en je bent zoet voor een namiddagje (tot 21u) Nationale Feestdag.
6
Zij die het liever wat minder TML-gehalte willen, kunnen ook kiezen voor Fête des Belges op Plage Tropézina. Hier wordt voor 175€ een driegangenmenu aangeboden en zal niemand minder dan Gene Thomas de mensen verblijden met een optreden!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67b3
En wil je liever heel Knokke tegen het lijf lopen, ga dan vieren op Eden Plage. Hier zullen dezelfde mensen achter Only White voor het nodige feestgedruis zorgen! Je ziet, keuze genoeg!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67b2
Een verfrissende duik in de zee en een douchke op hotel later is het dan de beurt aan de geweldige haven van Saint-Tropez aan te doen. Jachten zullen versierd zijn met de Belgische driekleur, poppen flessen tegen  het equivalent van honderd per uur, vuurwerk zal afgestoken worden en het grootste geluk van allemaal dit jaar…21 juli valt op een vrijdag! De start van het weekend en altijd een topmoment vol ambiance in het havenstadje.
1
En moest de rust bij het ingaan van de nacht toch nog weerkeren, wat wij ten zeerste betwijfelen, kan je nog altijd een stapje gaan zetten tussen celebs als Rihanna, Paris Hilton,…in één van de meest exclusieve clubs ter wereld, The VIP ROOM. Let wel op, zonder knappe deernes aan je zijde, (of in houthakkershemdje en short) kom je er alvast niet in.
Wij beginnen alvast te oefenen…”O dierbaar België, O heilig land der vaad’ren…”
8


Foto’s: Pinterest, YouTube, Facebook

You May Also Like

MenStyle On Tour: BMW M-modellen testen op Circuit Zolder

En tegelijk een Europese première meepikken… Of we zin hadden in een Europese première ...

'Wat Met?' Tomorrowland en jouw privacy?

Wat als ons moeder een koe was? Dan gaf ze melk! Wat als je ...

Avondcruise + Luxe + Party = Secret Le Formidable

Wiskunde, het is nooit ons sterkste vak geweest. Vraag dat anders maar eens na ...