Avondcruise + Luxe + Party = Secret Le Formidable

Wiskunde, het is nooit ons sterkste vak geweest. Vraag dat anders maar eens na aan onze boekhouder. Wij zijn dan ook maar gezegend met het (laten we beetje arrogantwerpen zijn) beter woord- en taalspel. Af en toe lukt een ietwat gecompliceerde berekening wel. Bijvoorbeeld, als wij ‘Avondcruise’, ‘Luxe’ en een ‘dik feestje’ bij elkaar optellen, dan hebben wij wel de uitkomst, ‘Secret Le Formidable’.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67c9

Secret Le Formidable is een exclusief cruise event in Antwerpen op  04/08/2017 met shoppingcorners, make-up and haarstylisten, fashion shows met brands als BB Antwerpen Josh Santana, Beachwear Bjorn Borg,…, een oesterbar, een Moët & Chandon Champagnebar om dan tot slot te eindigen met een dikke party met niemand minder dan de op YouTube meer dan 2 miljoen keer bekeken DJ ‘Cuba quiero bailar la salsa’ Rebel en de sexy DJ, Djamila Celina Melcherts.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67cb

De cruise start om 19u aan het Asiadok in Antwerpen en als om 3u de beentjes uitgedanst zijn, is het tijd om terug aan wal onder de wol te kruipen. Kaarten zijn enkel te verkrijgen via pre-sale. Inkom (inclusief drankje) kost je 25 Roebeltjes, Inkom, drankje én All-in Food heb je al voor 55 Eurootjes. Voor Big Spenders die met meerdere gasten komen en er ook wat flesjes willen tegenaan gooien, zijn er mooie  VIP-arrangementen voorzien.

Oh ja, vergeet alvast je zwemkledij niet mee te brengen…want ook het zwembad aan boord zal geopend zijn! Wij hebben onze Speedo al klaarliggen…jullie ook? Tot dan!

Kaarten voor dit niet te missen evenement bestel je HIER!


You May Also Like

MenStyle tip: Supercar Story @ Autoworld Brussels

Hét museum voor echte autofans Wie nog een interessant uitje zoekt tijdens de kerstvakantie, ...

MenStyle Weekend Tip: De TotalEnergies 24 Hours of Spa

Wij zijn er weer bij De 24 uur van Spa-Francorchamps is een jaarlijkse race ...

Gezocht: 2 modellen om te gaan shooten in Spanje voor Vlaams lingeriemerk Shartelle

Who’s in? Al altijd gedroomd om model te staan in het buitenland? Lingerie “Shartelle” en ...