Behind the 'Hunkemöller'-scenes van onze All Time Crush Doutzen Kroes!

Noem één (ex-)Victoria’s Secret Angel…steevast valt er dan maar één naam op onze redactie…Doutzen Kroes! Deze blonde Friese ravissante Godin is dan ook de All Time Crush van alvast 50% van onze redactie, zijnde schrijver van dit artikel. Hij loopt dan ook maar al te graag in zijn T-shirt met daarop…’Doutzen is My Ex’. Was het maar waar…

fullsizeoutput_93a4
Tegenwoordig schittert en shoot het Nederlandse topmodel wel eens wat dichter bij huis en is ze het gezicht achter verschillende collecties van Hunkemöller. Afgelopen zomer was er nog haar eerste ‘Swim Collection’ en aangezien de winter aanbreekt en er dan minder zal gezwommen worden, en al zeker niet in Friesland, mag het een beetje warmer, pikanter of zelfs heter, in de vorm van een kerstcollectie.

En voor de kerstcollectie op de markt komt (december nvdr) moet er natuurlijk ook geshoot worden. Doutzen, in gezelschap van drie andere modellen, heeft zich afgelopen maandag in een prachtig landhuis Nederland laten shooten met de veelbelovende zintuigen prikkelende kerstsetjes. En jawel, zet u schrap en u hoort het goed…Wij waren erbij!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67de

Sensueel, glamoureus en een tikje sexy.  Zo kunnen we de kerstcollectie voor 2017 dan ook omschrijven. Je ziet veel mysterieus zwart, sprankelend rood en rijke details als luxueus kant en glittersteentjes. Dus mannen, het kerstpakje voor je vrouw ligt al klaar! Zie ze maar eens uitpakken door onder die feestjurk jarretels met mooie stockings te dragen. Een waar feestje voor jezelf, en geloof ons, ook voor haar!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67e0

Meer weten over Doutzen en haar collecties bij Hunkemöller? Klik dan alvast even HIER!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67df

En voor zij die er nog niet genoeg van krijgen…hieronder vind je nog eens haar eerste Swim Collection. Op een zonnige warme dag als vandaag, altijd een heerlijk extraatje.


Credits: Hunkemöller

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes L (50): Camille Schuermans

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes XVIII: Alexandra Blanckaert

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes XIX: Bo Bertels

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...