Vlaamse Pareltjes XXVI: Julie Boone

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Julie Boone. Deze brunette uit de omgeving van Sint-Niklaas is net gekroond tot Miss Oost-Vlaanderen en dus één van de topfavorieten om met het kroontje van Miss België 2019 op haar ravissante hoofdje te zetten.

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via [email protected], wie weet is zij de volgende in het rijtje!

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes LXI (61): Sarah Puttemans

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes XXXI: Aline Elsermans

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes XLV: Xira Geeraerts

Eentje uit de showbizz Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere ...