'Wat Met?' Tomorrowland en jouw privacy?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67e5

Wat als ons moeder een koe was? Dan gaf ze melk! Wat als je een put graaft voor een ander? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een schop vast! ‘Wat als?’ gebruiken we dan ook in de zin met de bedoeling ‘wat zou er zijn als…’ . Anders is ‘Wat Met?’… Dan stel je de vraag in de zin, het is gebeurd en ‘Wat Nu?’

To the point…dit weekend is het eerste weekend TML van start gegaan. Een jaarlijks terugkerend fenomeen waar duizenden jonge en oude mensen van alle nationaliteiten samenkomen om in feeërieke decors de beste dansbeentjes boven te halen op de beats van ’s werelds beste DJ’s. Facebook, Instagram,… werden ondertussen overrompeld met berichten dat de knappe boxen, inclusief unieke polsbandjes thuis aangekomen waren. Polsbandjes die een schat van informatie zullen verzamelen die tot diep in je privacy zullen graven…dus…we stellen hier niet de vraag ‘Wat Als?’ maar ‘Wat met?’ onze privacy na een passage op Tomorrowland.

f%YQlINnSwykE76hLkSrdg_thumb_67e9

De man die daar het best een antwoord op kan geven is Cain Ransbottyn. Jawel, één van die 38 staatsgevaarlijke individuen die dit jaar niet welkom is op het domein De Schorre in Boom. Of ze in Boom erin zullen slagen hem buiten te houden, dat is een ander paar mouwen, maar soit, de man in kwestie moet na een frats in de VIP vorig jaar het de komende 5 jaren zonder TML doen, aldus de organisatie.

Cain is niet welkom en het is mijn eigen schuld. Ik ga er niet belachelijk over doen.’

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67e7

Cain: ‘De oorzaak kent u wellicht wel: met een waterpistool gevuld met gin-tonic voerde ik één van de zeven werken van barmhartigheid uit. Nu ja, ik ga er niet over zeveren: game, set and match. Cain is niet welkom en het is mijn eigen schuld. Ik ga er niet belachelijk over doen.’

‘Maar om op je vraag te antwoorden. Iedereen heeft wel iets dat TML beter niet weet? Of heb jij niets te verbergen zogezegd? TML mag alles weten? Zeker? Want ze meten en weten veel meer dan jij denkt!’

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67e6

  1. Je bracelet is een live gps die TML voortdurend vertelt waar je bent en bij wie je staat te feesten!
  2. Ze volgen je (letterlijk en figuurlijk) tijdens het ganse festival tot op 10 meter nauwkeurig en dit op elk moment van de dag en nacht! Kortom, je kan niet anoniem naar TML gaan!
  3. Tenslotte: hoe meer je dit jaar uitgeeft op TML, hoe zekerder je bent van je ticket volgend jaar!

Cain: ‘Wat ze allemaal met deze data kunnen (en zullen) doen kan je alvast lezen op mijn eigen blogpost.’

G4OQNpPHTyCAswVU58A_thumb_67e8

Samengevat, bezint eer ge begint aan de Full Madness van dit toch wel internationaal gelauwerd festival. Want weet…U denkt ongemerkt de bosjes in te duiken met een jong festival-poppemieke? Ze hebben het gezien! En dat is maar een topje van de ijsberg! Wij vertrekken vandaag alvast toch naar Boom…tenzij ze ons ondertussen ook als staatsgevaarlijk bestempelen! In ieder geval, Big Brother is watching!

You May Also Like

Kamping Kitsch Club goes Thailand (Pattaya) op 5 december

Het festival kondigt ook nieuwe datum aan in Kortrijk op 17 augustus 2024 Het ...

De MINI BIG LOVE BOAT gemist in Antwerpen? Geen probleem!

Hop naar Brussel! Het was groot feest voor uw favoriete redactie afgelopen donderdag wanneer ...

Belgisch lingerielabel ‘Shartelle’ en ‘Photography BC’ teasen ons met grootse plannen…

Something big is coming up…   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht ...