NETSKY en vrienden palmen golfterrein in: “Tuinfeestje op festivalschaal”

Golfclub Drie Eycken steunt UZA Foundation met groot festival. Netsky, Average Rob en oa Murdock sieren affiche voor het goede doel

Golfclub Drie Eycken en gemeente Edegem sluiten de zomer op 31 augustus af met een groot festival, de UZA Fundraiser. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar de UZA Foundation: een organisatie die onderzoek naar kankerbestrijding financiert. Het festival vindt meteen ook een plek in het feestprogramma voor de 850ste verjaardag van de gemeente. Om alles op poten te zetten, rekent de golfclub op haar sterke community én op toekomstig Edegems ereburger en internationaal top-dj, Boris Daenen aka DJ Netsky.

Er is een capaciteit voor liefst 3.500 feestvierders. En niemand minder dan Netsky, oftewel Boris Daenen, staat dus als rasechte Edegemnaar voor het eerst sinds vele jaren op een podium in zijn thuisbasis. De ochtend van het festival wordt hij trouwens gehuldigd als ereburger van de gemeente. En niet enkel omwille van zijn imposant palmares als gerenommeerd DJ. Netsky kwam zelf, samen met het team van Drie Eycken, op het idee van het festival.

“Boris wou graag nog eens een concert geven voor het Edegemse publiek, en wij wilden dat met veel plezier ondersteunen. Het enthousiasme is bij iedereen heel groot. Boris is meteen op zoek gegaan naar andere vedetten die wilden meedoen. We hadden ook een toffe klik. Die jongen heeft fantastische zaken gerealiseerd, maar is altijd Edegemnaar gebleven. Dat is heel mooi”, weet Feremans.

Netsky: “In mijn familie hebben we zelf te maken gehad met kanker. Ik ben heel trots dat ik me mee achter dit mooie goede doel kan zetten. En natuurlijk ben ik ook heel blij om na 12 jaar nog eens in Edegem op het podium te staan. Ik ben hier opgegroeid en heb mijn beste kinder- en jeugdherinneringen te danken aan Edegem. We zijn erin geslaagd een ongelooflijke line-up samen te stellen. Ik dank iedereen voor zijn bijdrage. ​ Drie Eycken leent zich perfect tot unieke festivallocatie. Verwacht een gezellige sfeer zoals op een tuinfeestje, maar dan wel op festivalschaal met een top line-up.”

Info en tickets:
www.netskyedegem.be

Foto’s: Netsky & Drie Eycken

You May Also Like

Hoe zie jij eruit als Barbie of Ken?

Ben jij de volgende Mattel-doll? We kunnen er niet omheen, Barbie is overal. Of ...

EK-Summercamp: Rode Duivels fans krijgen eigen EK-dorp in Knokke-Heist

KH Summercamp pakt uit met levensgroot scherm én bier en braadworsten tijdens EK  Klaar ...