Scoor jij op de valreep nog een hip vaderdagcadeau?

Op zondag 12 juni vieren we weer Vaderdag

Verdient jouw papa een mooi cadeau en wil je dit jaar niet opnieuw met een fles whisky of platenbon komen aanzetten? Of verwacht je van je vrouw en/of kinderen niet veel soeps dit jaar en wil je ze nog een stiekeme hint meegeven alvorens je zondag gevierd wordt?

Wél, MenStyle helpt je op weg en sprokkelt enkele geschenkideeën, of je nu een voorliefde hebt voor drank, auto’s, muziek of juwelen.

1 De armband voor mannen 

Steeds meer mannen kiezen voor sieraden om hun outfit een tikkeltje extra te geven. En er is best meer mogelijk dan enkel een horloge. Om meer aandacht te besteden aan trendy juwelen voor mannen heeft Victoria een aparte collectie gelanceerd. Speciaal voor de gelegenheid van vaderdag, ontwierp Victoria een halsketting en een graveerbare armband. Je kan er een persoonlijke boodschap of naam in graveren om je papa te laten zien hoeveel je van hem houdt. Bestellen kan HIER.

2 Champagnebiertje Dame Jeanne in gepersonaliseerde box

Verrassend, lekker… en Belgisch! Bij de Brut d’Anvers is de bitter van de citrus en de hop perfect in balans, waardoor je deze parelende drank altijd en overal kan serveren. Dit brut bier werd ook bekroond met diverse internationale prijzen. De complexe smaak van de Brut d’Anvers kan best omschreven worden als droog, fruitig en fris. Je kan onder meer toetsen van citrus, pompelmoes, appel, peer en lychee herkennen om nadien af te ronden met een aangename bittere afdronk. Niet zonder reden verkozen tot beste brut bier. Je kan de sleeve van de box personaliseren met een leuke quote of tekst naar keuze voor een persoonlijke touch. Een echte publiekslieveling en te verkrijgen bij Luxury For Men.

3 Ga eens racen op circuit 

Ooit al eens samen met je pa willen ‘losgehen’ op circuit Zolder? Zie je het niet zitten om dit te doen met jouw eigen wagen én/of wil je wat tips van ervaren instructeurs die je de kneepjes van het vak leren? Wél, dan hebben wij voor jou en/of je vader de ultieme én betaalbare ervaring onder de vorm van de ‘JCW Track Experience’, geïnitieerd door Mini Belux. Via deze link schrijf je jouw held in voor slechts 295 Euro (inclusief verzekering voor de wagen).

4 Een lekker geurtje

Een goed parfum? Daar is niet alleen je vader erg blij mee, ongetwijfeld ook je moeder. Eén van onze favoriete parfum op dit moment is Bvlgari’s ‘Man In Black’. Met een richtprijs van 86 euro voor 60 ml of 112 euro voor 100 ml kost het je niet eens een rib uit je lijf om dit topcadeau te scoren.

You May Also Like

Duvel lanceert 2022 Duvel Collection met creatie van Franky Sticks

Maken, creëren, experimenteren en innoveren. Is Brouwerij Duvel Moortgat onze favoriet? Laten we stellen ...

Omega lanceert naar eigen zeggen meest gecompliceerde Speedmaster ooit

Eentje met een, uiteraard, stevig prijskaartje De bekendste Omega? Dat moet de Speedmaster zijn. ...