Geen Tomorrowland, wél The Day Before Tomorrow!

Haal die festival-danschoenen maar al uit de kast!

Liefhebbers van dance, techno, house en andere lekkere grooves hebben toch nog uitzicht op een onvergetelijk einde van de zomer WANT muziekfestival The Day Before Tomorrow gaat zoals aangekondigd wél door op 4 september. Waar? In één van de mooiste parken van Antwerpen, die van Brasschaat, én mét goedkeuring van het gemeentebestuur.

Naast opnieuw tal van lokale helden staan er ook echte kleppers op de affiche, zoals bijvoorbeeld Boef, Patrice Baumel, DJ F.R.A.N.K., Nico Morano, Makasi & Mystique, Dave Lambert, Yves Deruyter, Michael Amani en Dj Licious. Het hoeft je niet te verbazen dat de tickets ondertussen dan ook steeds sneller de deur uitvliegen.

The Day Before Tomorrow, kortweg TDBT is dan ook klaar om in de groene setting van het park een pak volk te ontvangen die zich kunnen uitleven op de vier verschillende podia (main stage, house & techno stage, silent disco stage, terrazza) tijdens een heerlijk en uitgelaten ‘open air festival’ met een mix van elektronische dansmuziek, hip-hop, house en techno.

Party on, but keep it safe! Tickets vind je HIER en tot dan!

You May Also Like

Zo loop jij er deze herfst hip en stijlvol bij

Zo loop jij er deze herfst hip en stijlvol bij Onze herfst essentials op ...

Kamping Kitsch Club goes Thailand (Pattaya) op 5 december

Het festival kondigt ook nieuwe datum aan in Kortrijk op 17 augustus 2024 Het ...