Geen Tomorrowland, wél The Day Before Tomorrow!

Haal die festival-danschoenen maar al uit de kast!

Liefhebbers van dance, techno, house en andere lekkere grooves hebben toch nog uitzicht op een onvergetelijk einde van de zomer WANT muziekfestival The Day Before Tomorrow gaat zoals aangekondigd wél door op 4 september. Waar? In één van de mooiste parken van Antwerpen, die van Brasschaat, én mét goedkeuring van het gemeentebestuur.

Naast opnieuw tal van lokale helden staan er ook echte kleppers op de affiche, zoals bijvoorbeeld Boef, Patrice Baumel, DJ F.R.A.N.K., Nico Morano, Makasi & Mystique, Dave Lambert, Yves Deruyter, Michael Amani en Dj Licious. Het hoeft je niet te verbazen dat de tickets ondertussen dan ook steeds sneller de deur uitvliegen.

The Day Before Tomorrow, kortweg TDBT is dan ook klaar om in de groene setting van het park een pak volk te ontvangen die zich kunnen uitleven op de vier verschillende podia (main stage, house & techno stage, silent disco stage, terrazza) tijdens een heerlijk en uitgelaten ‘open air festival’ met een mix van elektronische dansmuziek, hip-hop, house en techno.

Party on, but keep it safe! Tickets vind je HIER en tot dan!

You May Also Like

Dit waren de heetste mokkels op Rock Werchter

Letterlijk en figuurlijk een broeiend warme editie… De laatste 30.000 kampeerders zijn deze ochtend ...

Breaking News! Viroloog Marc Van Zw… euh Ranst wordt rapper (video)

‘Het is nogal ne keirel hé…daar kunde al is mee lachen hé’ Neen, voor ...

Jelte, een vrouw die houdt van ballen

Wereldballen Met haar eerste kookboek, ‘Wereldballen’, verrast theater-productieleidster Jelte Van Roy zowat iedereen. En ...