Hier zijn de eerste beelden van Netflix-hit Sky Rojo 2 (video)

Met adrenaline, actie en latin-pulp als rode draad

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van het tweede seizoen van Sky Rojo. Adrenaline, actie en latin-pulp zijn weer de rode draad in de nieuwe afleveringen die vanaf 23 juli exclusief op Netflix te zien zullen zijn.

In dit seizoen zien we hoe Coral, Wendy en Gina meer dan ooit een eenheid vormen. De vrouwen willen koste wat kost wraak nemen en daardoor worden de rollen omgedraaid: de jagers worden nu de prooi. Ze worden nog steeds achtervolgd door Romeo, Moises en Christian, maar in tegenstelling tot de vrouwen ontstaan er bij hen wel conflicten die ervoor zorgen dat hun loyaliteit aan elkaar zwaar op de proef gesteld wordt.

Dat het maar snel 23 juli wordt…

You May Also Like

Barack ‘The President’ Obama en Bruce ‘The Boss’ gaan samen op Spotify (video)

Een exclusieve podcast om te volgen… Hoe Bruce Springsteen en voormalig president van de ...

Protagonisten Kamp Waes showen nieuwe mannencollectie van ZEB op Antwerp Airport

ZEB-ambassadeur Tom Waes sloeg opnieuw de handen in elkaar met Stijn Swijns. Na zijn ...