Hier zijn de eerste beelden van Netflix-hit Sky Rojo 2 (video)

Met adrenaline, actie en latin-pulp als rode draad

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van het tweede seizoen van Sky Rojo. Adrenaline, actie en latin-pulp zijn weer de rode draad in de nieuwe afleveringen die vanaf 23 juli exclusief op Netflix te zien zullen zijn.

In dit seizoen zien we hoe Coral, Wendy en Gina meer dan ooit een eenheid vormen. De vrouwen willen koste wat kost wraak nemen en daardoor worden de rollen omgedraaid: de jagers worden nu de prooi. Ze worden nog steeds achtervolgd door Romeo, Moises en Christian, maar in tegenstelling tot de vrouwen ontstaan er bij hen wel conflicten die ervoor zorgen dat hun loyaliteit aan elkaar zwaar op de proef gesteld wordt.

Dat het maar snel 23 juli wordt…

You May Also Like

Onze redactie fileert één maand Big Brother

Eén iemand is de klos… Het was de hoofdredacteur die het, enkele redactievergaderingen geleden, ...

LeBron James neemt plekje van Michael Jordan in voor Space Jam 2

Wie is nu de grootste?  We schrijven 1996 toen we als 15-jarige snoodaard naar ...