Hier zijn de eerste beelden van Netflix-hit Sky Rojo 2 (video)

Met adrenaline, actie en latin-pulp als rode draad

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van het tweede seizoen van Sky Rojo. Adrenaline, actie en latin-pulp zijn weer de rode draad in de nieuwe afleveringen die vanaf 23 juli exclusief op Netflix te zien zullen zijn.

In dit seizoen zien we hoe Coral, Wendy en Gina meer dan ooit een eenheid vormen. De vrouwen willen koste wat kost wraak nemen en daardoor worden de rollen omgedraaid: de jagers worden nu de prooi. Ze worden nog steeds achtervolgd door Romeo, Moises en Christian, maar in tegenstelling tot de vrouwen ontstaan er bij hen wel conflicten die ervoor zorgen dat hun loyaliteit aan elkaar zwaar op de proef gesteld wordt.

Dat het maar snel 23 juli wordt…

You May Also Like

Netflix kondigt tweede seizoen Belgische ‘Into the Night’ aan

Geregisseerd door de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir Vandaag kondigt Netflix de cast en ...

Dit waren de hoogtepunten van de Super Bowl LVI

Opnieuw een memorabel avondje De LA Rams hebben in eigen huis, het SoFi-stadion in Los ...

Netflix kondigt spin-off Undercover aan

Ferry… Voor de fans van Ferry Bouman is er goed nieuws. Zo kondigt Netflix ...