Hoe hou je het langer vol tijdens de seks?

Lang leve internet, meestal. Maar ook: waardeloos, dat internet. We worden niet alleen verwend met de mooiste verhalen en de meest verleidende foto’s, we lopen ook zonder al te veel moeite een minderwaardigheidscomplex op. Al die verhalen over de idioot lange vrijpartijen doen je soms afvragen wat je dan fout doet… Nu mag je die verhalen met het bekende korreltje zout nemen, maar goed, als je dan toch tips wilt, bij deze!

Wat is het probleem?

In veel verhalen komt het terug dat het een probleem is dat een man te snel klaar zou komen. Nu is het inderdaad vervelend als dat gebeurt terwijl er nog praktisch niets gebeurd is. Voor veel vrouwen is er nu eenmaal een langer voorspel nodig. Toch is het niet zo dat veel vrouwen zitten te wachten op een lange duur van penetratie. En wat is kort of lang? Dat is toch echt iets wat tussen jou en je partner speelt en waar anderen (en zeker die porno industrie niet) niets over kunnen zeggen. 

Langer genieten

Wil je toch echt langer kunnen genieten (zullen we maar even zeggen) dan kan je denken aan hulpmiddelen. Zo kan het gebruiken van een condoom al een hulpmiddel zijn, omdat dat een ander gevoel teweeg brengt. Maar simpelweg proberen om aan iets te denken wat je niet leuk vind, kan ook helpen. Hoewel je je af moet vragen of dat de seks er nu beter op maakt… Of je koopt een cockring. Deze ring kan ervoor zorgen dat je erectie langer aanhoudt en daarnaast ook steviger wordt. De cockring of penisring kan trouwens ook een uitkomst zijn voor mannen die wat meer op leeftijd komen en terugverlangen naar een stevigere erectie. De ring schuif je rond je (bijna) slappe penis en als deze hard wordt zit de ring er stevig omheen. Hierdoor zal het bloed in de penis blijven en daardoor zorgen voor een stevigere penis. Hierdoor zal ook de erectie uiteraard langer aanhouden. Misschien een leuk speeltje voor jou en je partner. Uiteraard moet je dit wel allebei prettig vinden! 

Foto’s: Unsplash

You May Also Like

Vlaams Pareltje Charlotte Van Brabander naar GGPoker.be

De Vlaamse Poker-Queen Dat we niet verlegen zijn om Vlaamse Pareltjes aan jullie voor ...

Spaarcentjes over en op zoek naar ultieme vrijheid? Koop jezelf een boot!

Dromen van een leven op het water Boten en uw redacteur, dat gaat hand ...

The ‘Flyer’ is not dead!

Flyeren tot je erbij neervalt… Een flyer voor je zaak, product, feestje,… loont het ...