Nieuwe SodaStreamBÍO, premium fruitsmaken van SodaStream

Dé duurzame oplossing om thuis frisdrank te bereiden

Een maand nadat SodaStream, ’s werelds grootste bruiswatermerk, zijn Earth Day-campagne 2022, met niemand minder dan Baywatch-ster David Hasselhoff op gang trapte en daarbij afgelopen maand één miljoen zeeschildpadden redde, komen ze met iets nieuws.

Zo lanceren ze SodaStreamBÍO, een nieuw assortiment duurzame en biologische fruitsmaken van SodaStream, waarmee je eenvoudig je eigen bruisende biodrankjes kunt bereiden.

De biosmaken van SodaStream passen binnen de wereldwijde evolutie naar meer gezonde en duurzame voeding. De nieuwe smaken zijn biologisch, 100% plantaardig, glutenvrij, bevatten géén gemanipuleerde voedingselementen, géén conserveringsmiddelen en géén kunstmatige smaak- of zoetstoffen. Uitsluitend hoogwaardige en biologische vruchten worden gebruikt, waardoor de pure, natuurlijke fruitsmaak optimaal tot zijn recht komt. SodaStreamBÍO bevat minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken.

Reduce, reuse, recycle

De herkenbare trendy SodaStreamBÍO-flesjes van 500 ml zijn volledig recycleerbaar en gemaakt van minimaal 75% gerecycleerd glas. De nieuwe SodaStream-smaken worden in Europa ontwikkeld, waarbij ingrediënten en verpakkingen lokaal worden geïmporteerd, om zo de CO2-voetafdruk tot een minimum te beperken.

Beter voor jou én voor de planeet

Het gebruik van de SodaStreamBÍO is supermakkelijk: gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, vervolgens het SodaStreamBÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar!

De vier verschillende SodaStreamBÍO-smaken (Zwarte Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) zijn nu verkrijgbaar bij Carrefour, Colruyt, elektrowinkels en Sodastreamstore.be voor 5,99 euro.

You May Also Like

Wij maken ons eindejaarslijstje compleet met deze essentials

Toch iets om naar uit te kijken… Wie vorig jaar een Prettig Eindejaar en ...

Met deze relatiegeschenken scoor jij dit eindejaar

Want ook jouw klanten verdienen een cadeautje We naderen november en na november is ...

Dunhill DRIVEN, het parfum voor snelle jongens

En die goed willen ruiken… Ze schakelen een versnelling hoger bij dunhill en ze ...