Met de Chairman trim jij je ballen zoals elke vrouw ze graag heeft

Houthakkershemdje aan en kappen gelijk een baas! 

Voor de meeste mannen is het scheren van hun ballen een riskante onderneming. De Belgische start-up Balls Club lost dat probleem op met de baanbrekende Chairman, een trimmer, letterlijk en figuurlijk op het mannenlijf geschreven.

Neen, zo glad als een paling wordt hij niet maar dat is ook niet de bedoeling. De Chairman van Balls club laat kleine stoppels van minder dan 1mm achter net zoals (na kleinschalig onderzoek onder onze vriendinnen) ongeveer 70% van alle vrouwen dat het aantrekkelijkst vindt.

Mannen willen er ook naakt op hun best uitzien. Dat is een flinke uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat het “daar beneden” niet in een zweterig oerwoud verandert? Hoe scheer je je ballen zonder snijwondjes en een geïrriteerde huid achteraf? Gelukkig is er nu een innovatief antwoord op deze vraag. Het spannende, gloednieuwe, Belgische merk Balls Club lanceerde onlangs een baanbrekende trimmer: de Chairman, een ballentrimmer waarmee je je schaamhaar scheert zonder geklungel en de kans op vervelende accidentjes grotendeels reduceert.

“Meer dan een jaar hebben we geëxperimenteerd met honderden verschillende mesjes en ontwerpen. Het resultaat is een grensverleggende trimmer die het trimmen onder de gordel volledig omgooit”, aldus Frederik, oprichter van Balls Club. “De Chairman overtreft alle verwachtingen.”

De Chairman is eenvoudig, veilig en makkelijk te gebruiken. De ballentrimmer is uitgerust met een 600mAh oplaadbare li-ion batterij en gaat tot 60 minuten mee als het apparaat volledig opgeladen is. Lang genoeg dus om een heel oerwoud weg te kappen. Ook is de Chairman waterbestendig, wat maakt dat je hem ook tijdens het douchen kan gebruiken. De mesjes kan je makkelijk vervangen mocht dat nodig zijn.

Persoonlijke ervaring als inspiratiebron

Het was een heel persoonlijke ervaring die Frederik inspireerde tot de Chairman. “Ik vond het altijd al een gedoe om een scheermes en scheerschuim te gebruiken. Een traditioneel scheerapparaat was dan weer een riskante onderneming, die meestal eindigde met vervelende snijwondjes.” zegt de oprichter van de Balls Club. “Bovendien vond ik het niet zo’n fijn idee om dezelfde trimmer te gebruiken voor mijn baard en voor mijn ballen. Daarom vroeg ik me af of er een trimmer bestond specifiek voor scheerbeurten onder de gordel. Helaas eindigden mijn zoekacties altijd met de apparaten die ik al gebruikte, een scheermesje of een scheerapparaat.”

“Ik had zo het vermoeden dat ik niet de enige man was met dit probleem. Dat bleek te kloppen toen ik er in mijn vriendengroep naar vroeg. Daarom ging ik op zoek naar een oplossing en na een jaar testen en perfectioneren kan ik eindelijk de Chairman voorstellen”, aldus Frederik.

Ontbreken er nog wat kerstcadeautjes op je lijstje? Bestel dan (of laat hem bestellen) voor slechts 56,50 euro HIER.

You May Also Like

Culinaire Ambiance gaat volledig digitaal met lancering AI-souschef

Culinaire content voor iedereen toegankelijke maken! Soit, het thuisfront hoeft dit niet te weten ...

Citroën laat in zijn glazen bol kijken met nieuwe concept, de Oli

Een toekomstvoorspelling  Als er iets is wat Citroën kan, is het ‘eigenaardige’ auto’s bouwen. ...

Een Bugatti onder de kerstboom? Het kan!

En het hoeft geen miljoenen te kosten  Het is gebeurd… ook Bugatti trekt de ...