Abarth lanceert draagbare ‘performance’ kleding

Voor echte sportievelingen…

Stijl en prestaties, de waarden die het DNA van Abarth vormen, hebben de nieuwe collectie Scorpion merchandise geïnspireerd: van vrijetijds- en sportkleding tot accessoires.

Een reeks artikelen voor mannen, vrouwen en kinderen werd gecreëerd met het merk Scorpion in gedachten: van T-shirts tot tijdloze petten, van legendarische sweatshirts tot joggers, en niet te vergeten de sportieve chronograaf en de futuristische gepersonaliseerde pen.

De collectie combineert op vakkundige wijze de waarden van het merk met de laatste modetrends. De kledingstukken zijn tot in het kleinste detail doordacht, met elegante snitten en verfijningen die ze tot exclusieve stukken maken. Ook de accessoires zijn opnieuw ontworpen volgens de laatste trends, waardoor ze cooler en functioneler zijn geworden.

Het complete assortiment is ontwikkeld in samenwerking met de Audes Group – een toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en produceren van collecties op maat en is online verkrijgbaar op de nieuwe website, en bij de belangrijkste detailhandelaars van het officiële netwerk.

De Scorpion blijft steken, tot groot genoegen van al zijn fans.

 

You May Also Like

Autowereld ‘Supercar Story’ gaat laatste week in met een bom

Of zelfs een paar… De tentoonstelling Supercar Story overtreft de stoutste verwachtingen. Met meer ...

Polestars’ eerste SUV is geboren: Polestar 3

Na nummer 1 en 2… Is nu de Polestar 3 is geboren oftewel de ...

SodaStream, jouw hulpmiddel tegen uitdroging tijdens warme zomerdagen

En nu hopen op dat echte zomerweer… We hebben nog niet veel geluk gehad ...