Met deze beachlook ben jij helemaal summerproof

We krijgen dan toch nog een zomer!

Goed nieuws! De grenzen gaan open en wat niemand een dikke maand voor mogelijk hield wordt toch werkelijkheid. We zullen deze zomer toch nog kunnen genieten van een vakantie. Of het nu de Noordzeekust is, de Franse Côte d’Azur, de Cala’s in Ibiza of gewoon dicht bij huis in de Lilse Bergen, met deze outfit ben jij van kop tot teen sowieso hét mannetje!

1 Zonnebril: Ray-Ban Aviator

Wij zeiden het al, van kop tot teen. Daar we uit één van onze vorige schrijfsels nog wel een hoofddeksel hebben liggen, slagen we deze over en gaan we ineens voor een nieuwe zonnebril. Vandaag gaan we voor een echte klassieker, een metaalkleurige Ray Ban Aviator met bruine gepolariseerde zilver gespiegelde glazen. Hadden we je al verteld dat de nieuwe Top Gun deze maand nog in première gaat? Maverick is klaar voor het strand!

 

2 Polo: Sandro

Daar we toch van de zomer mogen proeven en we van onze weermannen al hebben gehoord dat wij een hete zomer mogen verwachten, gaan we niet voor zwaarder katoen maar voor een luchtige slim fit linnen polo van linnen. Ook houden we ons hier aan ons motto ‘less is more’ en daarmee willen we zeggen dat we (grote) logo’s van paardjes, krokodillen,… achterwege laten en voor een volledig cleane witte versie gaan.

3 Zwembroek : Vilebrequin

Wie beachlook zegt, zegt in één adem uiteraard ook een hippe zwembroek. Hierbij komen we uit bij één van onze favoriete merken, Vilebrequin. Waarom? Omdat het ons steeds weer doet verlangen naar Franse Côte d’Azur, meer bepaald St-Tropez, waar we in de smalle Mediterraanse en pittoreske straatjes onze eerste Vilebrequin ooit aanschaften. Vandaag kiezen we een water-reactieve zwemshorts met logoborduring. En het is geen gewone zwemshort. De lichtblauwe frisse kleur krijgt zowaar een olifantenprint wanneer hij nat is.

4 Espadrilles: TOMS

Van kop tot teen hadden we gezegd en dus moeten ook jouw tenen, en bij uitbreiding jouw voeten gesoigneerd worden. Omdat het ook hier luchtig mag, gaan we hier voor linnen espadrilles.

En dan nu…wachten tot ze de grenzen helemaal openen, al kan het mogelijk dit weekend ook al op een zonnig inlands terrasje.

You May Also Like

ICE-Watch herlanceert icoon

Voor wat kleur in je leven… Tegenwoordig heeft de hele wereld nood aan een ...

Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten We bekennen, wij zijn grote fan ...

Fris het bos in met DSQUARED2 WOOD ORIGINAL

WOOD ORIGINAL, de nieuwe geur voor hem DSQUARED2, opgericht door de tweelingbroers Dean en ...