Fris de zomer uit met Abercrombie & Fitch nu AUTHENTIC SELF

Abercrombie & Fitch vult zijn populaire parfumcollectie aan met een nieuw dames- en herenparfum.

Eén van onze favoriete parfums? Al meer dan een decennia lang Abercrombie & Fitch Fierce. Ook andere parfums van het merk kunnen ons bekoren en met de populaire parfumcollectie AUTHENTIC als vertrekpunt lanceert Abercrombie & Fitch nu AUTHENTIC SELF, twee nieuwe geurcreaties, eentje voor haar en eentje voor hem.

Het nieuwe parfumduo breit een vervolg aan het labelverhaal van de collectie: de opvallende labels in kurk beklemtonen het feit dat elk van ons volkomen uniek is. AUTHENTIC SELF nodigt je uit om stoutmoedig, luid en zonder gêne JEZELF te zijn en je van de massa te onderscheiden. Elke ervaring, elke creatie en elke innovatie waarmee jij de wereld verrijkt, verdient het om gekoesterd te worden, want er is maar één jij. Elke dag is een wit blad, klaar om te worden ingekleurd met nieuwe accenten van jouw AUTHENTIC SELF.

DE FLACONS

Het label op elk AUTHENTIC-parfum zet het rijke merkerfgoed van Abercrombie & Fitch met eigentijdse allure kracht bij. De flacons van AUTHENTIC SELF kregen een label in kurk, als ging het om een kurkplaat waarop je deeltjes van jezelf kunt prikken, want er is er maar één zoals jij. De flacons, exclusief voor Abercrombie & Fitch ontworpen, zijn vervaardigd uit zwaar glas van topkwaliteit en worden bekroond door een magnetische, metalen dop. De pittige kleuren, helderblauw voor het herenparfum, zonnig geel voor het damesparfum, stimuleren je om je van je dapperste kant te laten zien en nooit bang te zijn om op te vallen.

DE CAMPAGNE

De campagne zet de kwaliteit en de bravoure van de flacons in de verf. Het herenparfum AUTHENTIC SELF is een verfrissende geur met gedurfde, amberachtige ondertonen. Kardemom blaast koele, florale geraniumakkoorden pit in, terwijl tonkaboon tekent voor begerenswaardige weelde, bedoeld om uiting te geven aan de meest authentieke versie van de man die het parfum draagt.

“Ik putte inspiratie uit de frisse helderheid van een vroege zomerochtend, vol van nieuwe energie en mogelijkheden”, aldus parfumeur Frank Voelkl van Firmenich. Hoe het parfum is samengesteld?
– Top: Chinese gember, cipres, kardemom uit Guatemala
– Hart: fresia, viooltjesblad, geranium
– Basis: vanille uit Madagaskar, rode ceder, tonkaboon uit Brazilië

Authentic Self is verkrijgbaar in onafhankelijke parfumerieën en ook in exclusiviteit bij Ici Paris XL en de richtprijs zowel voor hem als haar is €76,50 (100 ml)

You May Also Like

Zo gaat jouw muze trendy het ja-woord aan anno 2020

Dit zijn de verrassende trends die we na een speurtocht op het net aantroffen… De ...

Bell & Ross presenteert BR 01 Cyber Skull Bronze

Het horlogemerk met de ampersand onthult de BR 01 Cyber Skull Bronze De Skull ...

Omdat wat pittige fotokunst in je mancave kan…Gallery Van Kan

Limited edition art photography, dat is Gallery Van Kan. Een Belgisch initiatief in de ...