Ben Affleck en Matt Damon maken samen film over Nike en Michael Jordan

Een legendarisch duo… euh trio.

Wie heeft er ook zo genoten van ‘The Last Dance’, de Netflix-reeks over de Chicago Bulls van de, voor ons, beste NBA-speler aller tijden, Michael Jordan? De man die zijn eigen ‘Air Jordan‘-reeks bij Nike heeft is nu de spil in een (waargebeurde) film over Nike.

Zo gaat het verhaal over de twee grote bazen bij Nike, Phil Knight en Sonny Vaccoro die in de jaren ’80 het onmogelijke uit de kast haalden om Michael Jordan, die een voorakkoord had met Adidas, binnen te halen voor Nike.

In de film zal Affleck in de rol van Knight kruipen terwijl Damon de rol van Vaccaro op zich zal nemen. Affleck zal ook in de regisseursstoel terug te vinden zijn. De twee kameraden, die al vaker succesvol samengewerkt hebben, worden vaker samen gespot op één of ander openbaar basketbalcourt dat L.A. rijk is.

Of daar het idee is ontstaan? Wie zal het zeggen. Wij kunnen alvast niet wachten tot we deze film die een unieke inkijk gaat geven over het reilen en zeilen bij Nike in de jaren ’80 kunnen zien.

Cover:©1997 Miramax Pictures/Netflix

 

 

 

 

You May Also Like

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 2

Vorige week maakten we bij Whatmatters kennis met Tony, een op eerste zicht coole ...

ASL Fly Executive vliegt je in één uur luxueus naar de Oostenrijkse skipiste

Vanaf 650 euro heen en terug Herinneren jullie ons uitstapje nog met ASL Fly ...

Dit is de Formule E Gen3

Tot 322 km/u Drie weken nadat wij voor het eerst, dankzij Jaguar, van heel ...