Vat vol colère Mister C. gooit met bijlen coronafrustratie weg

Corona is Ka Uu Tee

…mocht het nog niet duidelijk zijn. Een of andere halve zool dacht dat het koosjer was om in China een smoske vleermuis in zijn of haar botten te draaien en een paar weken later zit de volledige wereld in een lockdown. Ondertussen zijn we maanden later en, naast de coronakilo’s, heeft ook ons stressniveau ongekende hoogtes bereikt. Vrees echter niet! Onze federale opperhoofden hebben besloten dat we vanaf 1 juli opnieuw plezier mogen beleven en ons kot mogen verlaten. Familie bezoeken, een pintje gaan pakken of eens goed gaan shoppen op de Meir? Een echte baas gaat zijn colère wegwerken door met bijlen te gaan smijten.

Bijlen zijn gewoon helemaal hip. Je kan er hout mee klieven om de haard te laten brand, je kan er een wilde beer mee neerhalen net voordat hij je blonde stoot compleet verscheurd en John Rambo kan er zijn baard mee scheren. Er is dus, naar onze bescheiden mening, geen enkel voorwerp ter wereld dat beter is geschikt om die coronafrustratie mee weg te werken.

Dat moeten de mannen van Lumberjacks ook hebben gedacht toen ze hun 2 bijl-smijt-pistes in België openden. (voor de klaagkutten onder ons: we gingen er langs toen corona nog niet meer was dan een Mexicaans zeikbier) Bijltje nemen, smijten naar een houten doel en je punten verschijnen op het scherm. Het is een dickswing contest die helemaal 21ste eeuw is en het gaat je zotte verhalen geven voor de weken die volgen op je ervaring. “He Jan, wat deed je dit weekend? .. Wel ik ging vissen en mijn vrouw ging winkelen en jij? Wel, ik ging even een uurtje met bijlen werpen en dronk dan een bak bier leeg!” Jawel, het behoort de dag van vandaag helemaal tot de mogelijkheden…

Buiten de lijntjes kleuren behoort dan weer niet tot de mogelijkheden. De dudes van Lumberjacks hebben een digitaal systeem uitgedokterd waarmee een computer (genre Terminator) meet waar je bijl het hout heeft weten te doorklieven. Wanneer je werp-skills zuigen gaat de computer dan ook geen genade kennen maar geen nood. De riant gevulde bar bevat heel wat elixir dat zelf de grootste miskleun kan omvormen tot een diplomatische worp waar de VN jaloers op zou zijn. “Verkeerd gesmeten? Nee, ik had direct door dat het hout bij het midden last had van houtworm waardoor het onveilig was” en dit allemaal terwijl je van je frisse tripel aan het drinken bent.

Een illusie? Een droom of een totale onmogelijkheid? Think again! Lumberjacks heeft filialen in Eeklo en in Gullegem, waardoor je vanuit gans België op minder dan een uur rijden bent van een berg bijlen die op je liggen te wachten. Is dit alles niet meteen je ding en ben je van mening dat het allemaal wat te snel gaat? Geen nood, op 1 juli opent niet alleen de bijlwerp industrie de deuren. Ook de wellness centre, waar je je benen kunt laten waxen, verwelkomen je graag.

Credits: Mister C.

You May Also Like

Geen lief? Geen nood! Geef jezelf gewoon een Valentijnscadeau!

Lekker egoïstisch!  De sombere maand januari is voorbij gevlogen! Somber? Goh ja, de Kerstperiode ...

MenStyle Valentijnstip: Leer je partner masseren bij Aspria

Valentijn vieren in stijl? Heerlijke locaties (Brussel, Hamburg, Berlijn Hannover, Milaan), de allernieuwste faciliteiten ...

Nederlands mooiste Sylvana heeft nu ook haar eigen pindakaas

En dat op de Nationale Pindakaasdag Een typisch Hollands product? Naast de Zeeuwse mossel ...