Deze Ford ‘Air Jordan 1 Chicago’ GT kan van u zijn

Al zal je diep in je portefeuille moeten tasten

Een van de meest iconische sneakers ooit? De Air Jordan 1 ‘Chicago’ uit 1985 in de iconische Nadal Red en Frozen White-colorway. Wel, stel dat je met deze heerlijke slofjes aan je voeten ook gewoon in een gelijkaardige 2022 Ford GT kan stappen? Een gedachte die werkelijkheid kan worden als de veilingmeester van RM Sotheby’s op 31 mei de hamer afklopt bij jouw laatste bod… een bod dat verwacht wordt tussen de 900.000 en 1.200.000 miljoen dollar.

V6

Wat zit er onderhuids deze rijdende sneaker? Wel, een 3,5 liter V6 van 647 pk, goed om deze flitsende en aerodynamische en ultra lichte bolide, net als de man en zijn sneaker die als inspiratie diende, te laten vliegen in 3 seconden naar 100 km/u en pas te stoppen met versnellen bij 348 km/u. Of dit effectief al getest is? De kans is klein want deze GT werd nieuw geleverd aan de ‘Dare to Dream’ Collection en heeft sindsdien slechts 246 kilometer afgelegd.

Pak jij die unieke kans om een ongelooflijke, één van de meest begerenswaardige supercars van de 21e eeuw en eentje die profiteert van een unieke en werkelijk visionaire ontwerpinspiratie aan de haak te slaan? Meld je dan snel aan bij RM Sotheby’s.

Foto’s: ©2024 Courtesy of RM Sotheby’s

 

You May Also Like

Alfa Romeo Giulia GTAm valt in de prijzen

En terecht!  Onmiskenbaar Italiaans design gecombineerd met 540 pk motorvermogen overtuigde de lezers van ...

Mercedes S-Klasse krijgt Maybach-variant

Groter, exclusiever en ongetwijfeld ook veel duurder… Wat AMG voor de meest sportieve Mercedessen ...

Dit is het uitzwaaimodel van de Lamborghini Aventador

Dankjewel en merci!  Lamborghini trekt met de LP 780-4 finaal een streep onder zijn ...