Deze Ford ‘Air Jordan 1 Chicago’ GT kan van u zijn

Al zal je diep in je portefeuille moeten tasten

Een van de meest iconische sneakers ooit? De Air Jordan 1 ‘Chicago’ uit 1985 in de iconische Nadal Red en Frozen White-colorway. Wel, stel dat je met deze heerlijke slofjes aan je voeten ook gewoon in een gelijkaardige 2022 Ford GT kan stappen? Een gedachte die werkelijkheid kan worden als de veilingmeester van RM Sotheby’s op 31 mei de hamer afklopt bij jouw laatste bod… een bod dat verwacht wordt tussen de 900.000 en 1.200.000 miljoen dollar.

V6

Wat zit er onderhuids deze rijdende sneaker? Wel, een 3,5 liter V6 van 647 pk, goed om deze flitsende en aerodynamische en ultra lichte bolide, net als de man en zijn sneaker die als inspiratie diende, te laten vliegen in 3 seconden naar 100 km/u en pas te stoppen met versnellen bij 348 km/u. Of dit effectief al getest is? De kans is klein want deze GT werd nieuw geleverd aan de ‘Dare to Dream’ Collection en heeft sindsdien slechts 246 kilometer afgelegd.

Pak jij die unieke kans om een ongelooflijke, één van de meest begerenswaardige supercars van de 21e eeuw en eentje die profiteert van een unieke en werkelijk visionaire ontwerpinspiratie aan de haak te slaan? Meld je dan snel aan bij RM Sotheby’s.

Foto’s: ©2024 Courtesy of RM Sotheby’s

 

You May Also Like

Vliegen en rijden als een baas: Combideal Porsche 911 Turbo S & Embraer

Omdat we aan sommige deals niet kunnen weerstaan…   Geluk bij een ongeluk, gisteren ...

MenStyle Resto-review: DIM Dining (Antwerpen) *****

Een Japanse ster niet gestolen MenStyle, eten en drinken? Dat gaat hand in hand. ...

Aan de slag met calvados!

Fan van een beetje drank in je eten? Dan ben je vast al wel ...