Balenciaga lanceert compleet verslete maar peperdure sneakers

Sneakers die precies onder de trein hebben gelegen 

Heb jij een paar sneakers die klaar zijn om naar de ‘verdoemenis’ te helpen? Sneakers die klaar zijn om tegen het einde van de festivalzomer nét niet Graspop, Tomorrowland, The Day Before Tomorrow, Kamping Kitsch,… te overleven? Voor je ze ooit in de vuilbak flikkert, denk maar even na want misschien ben jij met die versleten schoenen wel de hipste van de bende.

Zo lanceert Balenciaga een compleet verwoeste versie van hun bekende Paris High Top Sneaker. En wie denkt dat een besmeurde, kapotte, gescheurde sneaker wat zakt in prijs is eraan voor de moeite. Je zal zo’n 1.850 dollar moeten neertellen… wetende dat de ‘normale’ Paris High ‘slechts’  625 dollar kost.

Een nieuwe trend, ‘Poverty Chic‘ is geboren… of is dit er wat over?

Foto’s: Balenciaga

 

You May Also Like

BOSS dropt Keith Haring-collectie

Boss Legends  De kunst die Keith Haring maakte wordt soms popart genoemd, maar ook ...

Met deze Louis-V ping pong-set ben jij het mannetje

Louis Vuitton, enkel voor voetballers? Wie dacht dat enkel voetballers of leden van de ...

Mini en designer Paul Smith slaan handen in elkaar

Uniek De MINI STRIP (co-)created by Paul Smith viert op 12 augustus 2021 zijn ...