Balenciaga lanceert compleet verslete maar peperdure sneakers

Sneakers die precies onder de trein hebben gelegen 

Heb jij een paar sneakers die klaar zijn om naar de ‘verdoemenis’ te helpen? Sneakers die klaar zijn om tegen het einde van de festivalzomer nét niet Graspop, Tomorrowland, The Day Before Tomorrow, Kamping Kitsch,… te overleven? Voor je ze ooit in de vuilbak flikkert, denk maar even na want misschien ben jij met die versleten schoenen wel de hipste van de bende.

Zo lanceert Balenciaga een compleet verwoeste versie van hun bekende Paris High Top Sneaker. En wie denkt dat een besmeurde, kapotte, gescheurde sneaker wat zakt in prijs is eraan voor de moeite. Je zal zo’n 1.850 dollar moeten neertellen… wetende dat de ‘normale’ Paris High ‘slechts’  625 dollar kost.

Een nieuwe trend, ‘Poverty Chic‘ is geboren… of is dit er wat over?

Foto’s: Balenciaga

 

You May Also Like

Mongrip, het luxe polsbandje met F1-roots

Het modeaccessoire voor echte petrolheads We gaan terug tot 2016 wanneer de Braziliaanse autocoureur ...

Gucci en Xbox brengen exclusieve game case op de markt

Een samenwerking in kader van 20 jaar Xbox en (bijna) 100 jaar Gucci Volgende ...

Lanvin, de zonnebril voor de hippe man

Laat het zonnetje maar schijnen Lanvin onthult de nieuwe exclusieve zonnebrillen voor lente/zomer 2022 ...