GGPoker organiseert de grootste online poker serie ooit

150 miljoen dollar

Al vanaf de lancering van GGPoker op de Aziatische markt in 2014 is GGPoker potten aan het breken op alle domeinen: het meeste aantal spelers, het grootste online tornooi, een Guinness World Record, de meeste Cash Game actie en ga zo maar door. Deze maand doen ze er nog een schepje bovenop. Tot einde mei 2022 loopt het GG Online Championship, da’s een online tornooi reeks met een duizelingwekkende gegarandeerde prijzenpot van $150.000.000…

Hiermee laten ze de concurrentie ver achter zich. Daar loopt op hetzelfde moment hun grootste serie met “slechts” een gegarandeerde prijzenpot van 75.000.000. GGPoker maakt een duidelijk statement met deze actie en zo verstevigen ze meer dan ooit hun leiderspositie in de markt.

Alle details over de GGOC lees je op www.ggpoker.be via deze LINK.

You May Also Like

Gucci en Xbox brengen exclusieve game case op de markt

Een samenwerking in kader van 20 jaar Xbox en (bijna) 100 jaar Gucci Volgende ...

Laat zien dat jij de ultieme verleider bent tijdens het Temptation Island bordspel

Het ideaal spel voor bij het kampvuur Temptation Island…we geven het toe, het is ...

Review: Apple iPhone 11 (WINACTIE)

Liefde op het eerste gezicht… En het tweede, derde, vierde, vijfde en zesde. Zo ...