MenStyle Real Estate: Rapper Boef verpatst dit heerlijk stulpje

Gewoon Boef man…

Ik ben in de buurt, ik moet hosselen, Politie wil me pakken, speel verstoppertje...”. Is het daarom dat  rapper Boef een nieuw stulpje zoekt en deze miljoenenvilla terug te koop zet? Wie zal het zeggen maar wat we wel weten dat dit pareltje nu op Funda, de Nederlandse tegenhanger van Immoweb, staat.

Kostprijs? 2.150.000 knaken. Waar te vinden? In een rustige villawijk in het prachtige Almere, net tussen het water (Gooimeer) en de plaatselijke golfclub en dichtbij het bruisende Amsterdam. En wat je mag verwachten? Een ruime villa uit 2008 op 4.500 vierkante meter grond waarvan de 325 vierkante meter bewoonbare oppervlakte door de bekende binnenhuisarchitect Eric Kuster in 2019 een volledige make-over heeft gekregen, een eigen voetbalveld in de tuin, drie slaapkamers, walk-in closet, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken, eigen fitnesszaal, een bar met televisie, een thuisbioscoop, een (zwem)vijver,… en ga zo maar door.

Benieuwd of een bod doen? Bekijk dan HIER de beelden en wie weet verkas jij wel met jouw Habiba naar deze mooie woonst.

 

 

You May Also Like

Welke wijn slurp je best bij een overheerlijke zilte mossel?

Het mosselseizoen is begonnen  Als er iets is waar we elk jaar naar uitkijken, ...

Cruisen en tegelijk ter plaatse F1 kijken? Het kan met MSC Cruises

Wij kunnen Verder dan Spa-Francorchamps zijn we nog niet geraakt als het gaat om ...

MenStyle Roadtest: Mini Cooper 2018 (136pk)

Een succesformule die blijft duren… En of we benieuwd waren. Mini, en dan vooral ...