Swatch x Omega onthullen nieuwe MoonSwatch geïnspireerd door de koude maan

Maar of je hem te pakken zal kunnen krijgen, dat is een andere zaak…

Als afsluit van 2023 heeft Swatch zijn laatste toevoeging aan zijn immer groter wordende assortiment MoonSwatch-horloges onthuld: de Mission to Moonshine Gold  .

Met een provocerende twist aan de Bioceramic MoonSwatch-collectie, zorgde de Mission to the Moon met unieke secondewijzers voor een wereldwijde sensatie. De secondewijzers worden geproduceerd tijdens de volle maan van elke maand, zoals vermeld in het certificaat dat bij het horloge wordt geleverd. Elke secondewijzer is gecoat met OMEGA’s MoonshineTM Gold en voorzien van een uniek detail, een sneeuwvlokpatroon als eerbetoon aan de Koude Maan en een geheim detail dat oplicht in het donker.

De Mission to Moonshine Gold heeft een klittenbandsluiting en een biokeramische kast met een diameter van 42 mm en een dikte van 13,25 mm en is tot drie bar waterbestendig. Hij is enkel bij geselecteerde Swatch-winkels verkrijgbaar en kost € 285. Meer informatie is te vinden op de website van Swatch.

 

You May Also Like

MenStyle Weekend Tip: Classic Event Waregem ’23

Een niet te missen ‘automotive feest’ voor elke Petrolhead Classic Event is hét najaarsevent ...

Te veil: Revolver die Billy The Kid van het leven beroofde

The Wild West outlaw werd neergeschoten door Sheriff Pat Garrett in 1881. William Henry ...

MenStyle On Tour: Lancering en Road Test DS4 in Parijs (video)

Welkom in Hyatt Regency Chantilly, Paris Luierend aan een zwembad aan de Côte d’Azur ...