CORUM viert het Jaar van de Draak met twee limited edition uurwerken

Op zijn minst gedurft

CORUM, beroemd om de esthetische aantrekkingskracht van zijn modellen en zijn technische uitmuntendheid op het gebied van high-end horlogerie, kondigt met trots de lancering aan van twee limited editions ter ere van het Jaar van de Draak. Deze uitzonderlijke creaties weerspiegelen CORUM’s voortdurende inzet voor creativiteit en durf, kernwaarden die al sinds de oprichting in 1955 in het DNA van het huis zijn verankerd.

Bubble 47 Dragon

Het “Bubble Dragon” horloge belichaamt een betoverende samensmelting tussen horlogerie en Chinees cultureel erfgoed en viert de maankalender en, meer specifiek, het majestueuze teken van de draak. Geïnspireerd door de diepgewortelde overtuigingen die geassocieerd worden met de Chinese draak, zoals macht, adel, eer, geluk en succes, belichaamt dit horloge symbolische elegantie.

Bubble 47 Dragon Eye

Dit uitzonderlijke horloge is geïnspireerd op de rijkdom van de Chinese mythologie en vindt zijn uniekheid in de nauwgezette weergave van het oog van de draak op de wijzerplaat, een symbolische weergave van kracht en macht. Dit iconische detail is niet gewoon machinaal bewerkt, maar minutieus met de hand vervaardigd met behulp van de metaalgiettechniek.

Kostprijs? 6.900 Zwitserse frank oftewel 7.450 euro volgens de huidige wisselkoers.

You May Also Like

Dit icoon, de Citroën Mehari, bestaat 55 jaar

De eyecatcher van de Côte d’Azur Het is op 16 mei 1968, exact 55 ...

Marlon Brando’s Rolex GMT-Master voor recordbedrag geveild

Een klassieker De Rolex GMT-Master, een icoon onder de horloges, heeft een rijke geschiedenis ...

Frank Sinatra’s Villa Maggio vindt geen eigenaar ($4.250.000)

En neen, het is niet in New York… “If I can make it there, I’ll ...