Sympathiekste F1-coureur brengt ‘Bot-ASS’-kalender uit voor goede doel

Amai mijn gat

Of moeten we zeggen dat de man ‘ballen’ aan zijn lijf heeft? Soit, in ieder geval, om een F1-piloot te zijn moet je al wel verzekerd zijn van stalen ballen maar om dan ook nog eens, als zo’n grote bekendheid, naakt te gaan poseren, dan zijn het wel heel dikke, stalen ballen. En als het over ballen, of breder, het mannelijk geslachtsorgaan gaat, het is allemaal in teken van het goede, doel, zijnde Movember, een actie met als doel geld in het laatje te brengen voor prostaatonderzoek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas)

En zo is de anders vriendelijke, stoïcijnse Valterri, die we HIER al eens konden ontmoeten, bereid om een vervolg te breien aan zijn ‘Bot-ass’-foto, waar hij naakt in een riviertje lag en die vorig jaar de wereld rond ging. De kalender kost 20 dollar. Ok, wij hebben niet direct de behoefte om een mannelijke kont-kalender op te hangen maar voor het goede doel, of als cadeautje voor de dames in ons midden, willen we zeker een klein efforreke doen.

Oh ja, dit weekend staat de GP van Las Vegas op het programma. De eerste keer in de gokstad waar moeite nog geld bespaard werd om er een unieke en nooit geziene belevenis van te maken. Wij zijn alvast benieuwd of Valterri daar de concurrentie ‘een poepje’ gaat laten ruiken.

You May Also Like

Geruchten bevestigd: Er komt een BMW M3 Touring

Moet de Audi RS4 zich stilaan zorgen maken?   Mogelijks zullen ze zich toch ...

MenStyle Road Test: Audi RSQ8

Black Beauty…of was het toch Black Beast?  Terwijl afgelopen week onze rechtervoet met de ...

BMW lanceert hippe BMW CE O2

Een trendsetter Met de nieuwe BMW CE 02 presenteert BMW Motorrad ongeveer twee jaar ...