Van der Gang: Nederlandse topkwaliteit rond je pols

Niet alleen in Zwitserland worden horloges van topkwaliteit gemaakt, ook onze noorderburen kunnen er wat van. Je hebt er onder meer Fromanteel, maar dus ook de pareltjes van Van der Gang. Zowat het Nederlandse vlaggenschip als het op horloges op aankomt. 

100% Nederlands

Het gaat hier om gelimiteerde en handgemaakte horloges uit Dokkum, waarvan het eerste exemplaar zowat 20 jaar geleden het levenslicht zag. Innovatie technieken onderscheiden deze horloges van heel wat anderen, plus het feit dat elk onderdeel van het horloge ook effectief in Nederland wordt gefabriceerd. Enkel het basisuurwerk is Zwitsers, maar dat wordt vervolgens volledig omgevormd. 

In het gamma van Van der Gang vind je 5 horloges om uit te kiezen. Ter ere van de 5de verjaardag van ‘De Vlieger’, is er een gelimiteerde oplage van 99 exemplaren op de markt gekomen. Een horloge met een 18-karaats gouden kast om duimen en vingers bij af te likken. De matte, gesatineerde kast springt er uit, al moet de opvallende oranje band er niet voor onderdoen. Een klokje waarmee je opvalt, dat is duidelijk. 

Reken voor dit gouden exemplaar op ongeveer 26.000 euro, maar er zijn ook net iets minder prijzige exemplaren beschikbaar. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nieuwe SodaStreamBÍO, premium fruitsmaken van SodaStream

Dé duurzame oplossing om thuis frisdrank te bereiden Een maand nadat SodaStream, ’s werelds ...

MenStyle Tip: Barbershop Ground Zero by Roel Melis

De geknipte man, deze prijswinner! Vergeet de (sorry voor de misschien niet zo ‘woke’ ...

Richard Mille komt met RM 35-03 Automatic Rafael Nadal

Kan Rafa dit jaar nog eens schitteren?  Het jaar is niet zo goed begonnen ...