Waarom je je iPhone goed moet beschermen?

Je smartphone kost vaak een fortuin. Zeker nu de festivals eraan komen, je telefoon op terrastafeltjes ligt te blinken en de kans op vallen nog groter is dan anders, bescherm je je waardevolle iPhone maar beter optimaal. 

Voorkomen is beter dan genezen

 

Je telefoon beschermen doe je met een hoesje. Tegenwoordig zijn er ook heel wat stoere, mannelijke of neutrale hoesjes verkrijgbaar, zowat elk model. Ze zijn er in verschillende vormen van hard plastic tot zachtere materialen. Keuze zat dus en je vindt ongetwijfeld wel een hoesje dat perfect bij je past. Er zijn heel wat websites waar je iPhone cases kopen kunt. 

 

De voordelen nog even op een rijtje

 

Twijfel je nog of een iPhone hoesje wat voor jou is? Wij zetten alvast de voordelen nog eens voor jou op een rijtje: 

 

  • Je smartphone ligt vaak net iets beter in de hand en gaat zeker bij warme temperaturen minder glijden in je hand. 
  • Je hoesje voorkomt vaak glasbreuk en krassen. Wil je je telefoon na een tijdje doorverkopen, dan ziet deze er een stuk beter uit als deze in een hoesje heeft gezeten. 
  • In sommige hoesjes kun je ook bankkaarten kwijt en/of kun je gebruiken als staander waardoor de kids makkelijk naar je smartphone kunnen kijken als jij zit te tafelen op restaurant. 
  • Je hoeft geen dure verzekering te nemen voor je smartphone.

Spaar geld uit 

 

Vaak kosten iPhone hoesjes amper wat en kun je er veel geld mee uitsparen. Reken maar dat je jezelf zult vervloeken als je smartphone op de grond dondert en je had besloten geen hoesje te nemen. 

 

Ga maar eens surfen op het internet, tik je model van smartphone in en bekijk de mogelijkheden. Na de zoveelste crash zweren we op de Whatmatters redactie alvast bij hoesjes. Als dat geen goed voorbeeld is! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nuki lanceert integratie met Huawei-smartwatches voor nog makkelijkere toegang tot je woning

Nooit nog sleutels in jouw broekzak… Je kent het wel, na een avondje doorzakken ...

Dit was een sensationeel en uitdagend GoPro-jaar (video)

We zullen er ons toch ook eens eentje moeten aanschaffen Hoe waaghalzen, stuntmannen, sporters,… ...

MenStyle Tech Test: Xiaomi 12 Pro

Na een korte ontmoeting, nu de ‘long test’ Een lancering met het betere snijwerk? ...