Whatmaters on Boat-Tour: Met Motorola op jacht Evanna

Whatmatters Late Night…
Noem de bekendste boot van Vlaanderen en waar tot een paar jaar geleden nog ‘Flandria‘ geroepen werd, is dit nu zonder twijfelen ‘Evanna‘, het bekende jacht van Studio 100-baas Gert Verhulst dat in de schaduw van het MAS (Museum Aan de Stroom) in het Antwerpse Willemdok ligt en meermaals het decor is voor TV-programma’s als zijn er bijvoorbeeld ‘Gert Late Night‘.


Uiteraard konden we geen nee zeggen toen de dames (met de heren hadden we nog geen contact) van het PR-bureau youEngine ons uitnodigden op dit ondertussen iconische jacht voor een avondevent, georganiseerd door Motorola…(of is het Lenovo?). En dat we gemotiveerde matrozen waren bleek toen we als eerste inscheepten voor een toffe avond.


Wat was de aanleiding? Wel, een kennismaking en een workshop fotografie met de Moto G6 en G6 plus. Na een korte voorstelling van beide toestellen en een leerrijke workshop van de professionele fotografe Jennifer, met de originele naam Jenn.tonic op Instagram, werden de trossen gelost, namen we, in ons geval, de G6 Plus in de hand en was de tijd aangebroken om al varend door de Antwerpse Haven bij een natje en een droogje kennis te maken met deze toch wel verrassend goede smartphone.

Hoewel we goed geluisterd hebben, zijn we niet de grootste geeks die alle technische gegevens onthouden. Maar…met wat we wel onthouden en ook ervaren hebben de volgende twee weken dat we deze smartphone ter beschikking hadden, is een fantastisch nieuw slim camerasysteem, een 5,9″ Full HD+ Max Vision-beeldscherm en een razendsnelle 2,2 GHz processor.
De dubbele camera’s aan de achterkant zorgen voor een snelle scherpstelling, zodat je altijd en overal mooie en scherpe foto’s maakt. Straffer nog, de moto g⁶ plus heeft, zoals daarnet al gezegd, ook een nieuw slim camerasysteem met gezichtsontgrendeling en monument-herkenning. Een fotootje van het MAS? Jouw Moto G6 Plus herkent het in een klik.


Ook handig voor onhandige rekels die wel eens de telefoon uit de handen laten vallen (wij dus) is het feit dat de G6 Plus volledig omlijst is met krasbestendig Corning® Gorilla® Glass met een achterkant met 3D-contouren voor een comfortabele grip. Verder helpt de waterafstotende toplaag de telefoon te beschermen tegen onvoorziene spatten en lichte regen.

Een groot voordeel ten opzichte van onze iPhone is de levensduur van de batterij. De accu van 3200 mAh is ontworpen om de hele dag mee te gaan en wanneer het tijd is om je telefoon opnieuw op te laden, biedt de meegeleverde turbopower-oplader je een urenlange levensduur van de accu na slechts enkele minuten opladen. Handig en snel, ideaal voor mensen die verknocht zijn aan hun mobieltje en constant nieuws en socials moeten checken.

Met een richtprijs van €299 levert fabrikant Lenovo gewoon een erg sterke budgettopper af. De telefoon valt op door het fraaie design, de snelle hardware, verdienstelijke camera’s en cleane software. Kort gesteld, een uitstekende Android-telefoon voor niet eens veel geld.

Credits: Motorola Belgium FB & Whatmatters getrokken met een Moto G6 Plus

You May Also Like

Dit waren de stoerste of heetste Insta 'Acid Cowboys' op We Can Dance! (foto's)

Het influenceer-feestje van het jaar! Zien en gezien worden in een ongekende sfeer op ...

Vliegen en rijden als een baas: Combideal Porsche 911 Turbo S & Embraer

Omdat we aan sommige deals niet kunnen weerstaan…   Geluk bij een ongeluk, gisteren ...

MenStyle Road Test: Met de Alfa Romeo 4C naar de Alfa Romeo GTAm

“Jens, zin om nummer 000/500 van de Alfa Romeo GTAm te komen aanschouwen?“ De ...