Vlaamse Pareltjes XIX: Bo Bertels

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Bo Bertels. Deze 27-jarige knapperd liepen we tegen het lijf op The Day Before Tomorrow in de VIP op het Terrazza van ‘The Villa’…dé club in Antwerpen waar je ze wel meer tegen het lijf kan lopen. Trouwens, bij dit weer is ze vooral te vinden op het kanaal of op zee in één van de vele powerboats die ter beschikking liggen in het ouderlijke huis. De naam Bertels is dan ook dé referentie als het gaat om geprepareerde (ski-)F1-boats in België en verre omstreken!

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via [email protected], wie weet is zij de volgende in het rijtje!

You May Also Like

Doutzen doet ons nu al 'Hunkemölleren' naar Kerstmis (foto's + video)

Nog 159 keer slapen… En dan snijden we de kalkoen aan, mogen we cadeautjes ...

Vlaamse Pareltjes XXIII: Laury Genin

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes LII (52): Charlotte Goeman

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...