Vlaamse Pareltjes XVIII: Alexandra Blanckaert

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Alexandra Blanckaert en we beginnen alvast met haar drie dikke kussen te geven want ze is afgelopen week bekroond met 26 lentes. Je kan ze wel eens tegen het lijf lopen in Knokke of op haar Harley in de buurt van Saint-Tropez waar we in de zomermaanden een B&B uitbaat. Misschien ken je haar ook nog wel van een paar covers bij P en Ché…met andere woorden, een bloedmooi pareltje.

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via [email protected], wie weet is zij de volgende in het rijtje!Cover: Facebook

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XLV: Xira Geeraerts

Eentje uit de showbizz Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere ...

Vlaamse Pareltjes XIX: Bo Bertels

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes XLII: Elize Mol

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom ...