Minimaal ontmoet Maximaal in de nieuwe Motorola razr 5G

Verniewend…

We zaten gisteren op de eerste rij om het allernieuwste snufje van Motorola te ontdekken, de motorola razr 5G, een fashion statement met een iconische look, ontworpen om hoofden te doen draaien. De vouwbare en compacte vormfactor biedt bovendien ongeëvenaarde mogelijkheden voor een vernieuwende mobiele ervaring.

De razr 5G beschikt over een verbeterd extern Quick View Display met nieuwe software-ervaringen. Geen enkele andere vouwbare smartphone op de markt combineert compactheid met handige functionaliteiten, zoals berichten versturen, videogesprekken voeren en je favoriete apps bedienen. Dankzij het Quick View Display kun je van al die functionaliteiten genieten, met de telefoon nog steeds gesloten. Bovendien ervaar je de nieuwste 5G-snelheid en de meest geavanceerde selfie camera ooit, allemaal in een one-of-a-kind flip ontwerp. Razr 5G is zakelijk en toch krachtig, minimaal en toch maximaal.

Alles in één oogopslag zichtbaar met het Quick View Display

De consumenten van vandaag willen zich niet gebonden voelen aan hun toestellen, maar willen verbonden blijven terwijl ze in het moment leven. De razr 5G’s unieke dual-screen pakt net dit specifieke pijnpunt aan, in tegenstelling tot alle andere vouwbare smartphones op de markt.

Het Quick View display geeft tools, informatie en acties op een eenvoudige, intuïtieve manier weer, zodat consumenten minder tijd verspillen aan doelloos scrollen.

Zo legt Motorola de controle van het Quick View-display volledig in jouw handen, door je de mogelijkheid te geven het scherm te personaliseren met thema’s en apps waar jij van houdt. Motorola heeft dan ook acht applicaties geselecteerd die goed werken met het Quick View-scherm: camera, berichten, rekenmachine, Keep, Google News, Google Home & YouTube. Je kan echter elke app toestemming geven om op het Quick View Display te verschijnen, zodat je zelf kan kiezen welke apps voor jou het belangrijkst zijn om toegang tot te hebben, zonder de telefoon te hoeven openen.

Oneindig veel mogelijkheden op broekzakformaat

Het nieuwe ontwerp van de motorola razr 5G toont eenvoud aan de buitenkant, maar verbergt precisie en vindingrijkheid aan de binnenkant. Een vingerafdruksensor op de achterkant en een verbeterd scharnier bieden zowel esthetische als functionele verbeteringen. Gepolijst 3D-glas met 7000-serie aluminium geeft de smartphone een gedistingeerde, opvallende look in drie tijdloze en verfijnde kleuren – Polished Graphite, Liquid Mercury, en Blush Gold.

Vouw de razr 5G open en onthul het 6,2 inch Flex View Display. Wanneer je de razr 5G horizontaal vasthoudt, trekt de 21:9 CinemaVision beeldverhouding meteen de aandacht met dezelfde ultrabrede afmetingen die de filmindustrie gebruikt. Als je het toestel verticaal vasthoudt, is het makkelijk met één hand vast te houden dankzij het smalle ontwerp.

Het display laat zich perfect combineren met ons unieke scharnierontwerp zonder zichtbare opening wanneer het toestel is gesloten, waardoor het interne display goed is beschermd en de razr 5G ultra compact blijft. Motorola stelde het dynamisch vouwsysteem op de proef met verschillende tests, zoals flip cycling, valpartijen en temperatuurverschillen om een lange levensduur en betrouwbaarheid te garanderen. Een gemiddelde gebruiker opent de razr gemiddeld 40 keer per dag, terwijl intense gebruikers de razr gemiddeld 100 keer per dag openvouwen. De flip-test toonde aan dat razr is ontworpen om tot 200.000 flips te weerstaan, wat betekent dat het een intense gebruiker meer dan 5 jaar kost om dat niveau te bereiken. Bovendien is er een aangepaste beschermende coating aangebracht die beschermt tegen krassen, en is er aan de binnenkant een waterafstotende barrière die beschermt tegen morsen, spatten, regen en nog veel meer.

Ongelooflijke 5G-snelheden

Met de nieuwe motorola razr 5G steekt Motorola meer geavanceerde technologie in een slanker design. Met 5G-netwerken die zich snel uitbreiden over de hele wereld, zorgt de razr 5G ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

Ongelooflijke kwaliteitsfoto’s en adembenemende selfies, zelfs bij weinig licht

Open of gesloten, het camerasysteem van dit apparaat levert een grote impact in een kleine verpakking. Leg scherpe, levendige foto’s vast via de 48MP-camera met Quad Pixel-technologie, die 4x lagere lichtgevoeligheid biedt. Optische beeldstabilisatie gaat daarnaast onscherpe foto’s en video’s tegen. Bovendien helpt de laser autofocus technologie ervoor dat de camera zich snel scherpstelt op je onderwerp. De autofocus is ultrasnel en supernauwkeurig, zodat je nooit een opname mist.

De nieuwe razr 5G is gemaakt voor mensen die de magie van hun mobiele telefoon opnieuw willen voelen en om te laten zien dat we de traditionele grenzen van de smartphone-industrie willen verleggen.

De razr 5G is vanaf oktober beschikbaar in de Benelux en heeft een respectievelijke verkoopprijs van €1499,99.

You May Also Like

Fresh ’n Rebel introduceert inspirerende campagne met nieuwe merkambassadeurs

BE BOLD. CHOOSE DIFFERENT Het Rotterdamse mobiele must-haves merk Fresh ’n Rebel kondigt hun ...

Dries Boven

Trends Style Abarth Best Dressed Man 2018: Dries Boven van Luxury For Men! (Interview)

Van jeugdbeweging tot Best Dressed Man Zonder afbreuk te doen aan alle mannen die ...

24 beste freestyle voetballers ter wereld komen naar Brussel

Loïs Openda geeft aftrap voor legendarisch voetbaltornooi dat voor het eerst internationale finale in ...