Stars Chefs @ Sea: een culinaire cruise in de Caraïben aan boord van MSC Seaside

Eten, drinken en tegelijk de wereld zien… who’s in? 

“Stars Chefs @ Sea” – een concept bedacht en gerealiseerd door Emmanuel Sakkas, directeur van het reisbureau Manu Voyages – is een evenement dat cruises en culinaire ervaringen combineert. Tijdens dit evenement worden gerenommeerde chefs uitgenodigd om aan boord van een cruiseschip exclusieve diners en culinaire activiteiten voor de passagiers te organiseren. Dit biedt de gasten een unieke gelegenheid om te genieten van hoogwaardige gastronomie tijdens een onvergetelijke luxe cruise-ervaring. De derde editie van Stars Chefs @ Sea zal volgend jaar in maart plaatsvinden. Het is dus een uniek reisconcept waarbij culinair genot en reizen in luxe en totaal comfort centraal staan in de ervaring.

Een uniek reisconcept

Een buitengewone selectie van sterrenchefs heeft hun aanwezigheid al bevestigd: niet minder dan een indrukwekkend totaal van 10 Michelinsterren zullen samenkomen op deze cruise naar de Caraïben. De bevestigde chefs zijn: Cyril Molard (Restaurant ‘Ma langue sourit’ in Moutford, Luxemburg, 2 sterren), Eric Fernez (‘D’Eugènie à Emilie’ in Baudour, 2 sterren), Viki Geunes (‘Zilte’ in Antwerpen, 3 sterren), Thijs Vervloet (‘Colette’ in Averbode, 2 sterren), Michael Rewers (‘Bistrot du Nord’ in Antwerpen, 1 ster).Tijdens de cruise zullen de gasten de culinaire heerlijkheden van deze chefs kunnen proeven. De “Stars Chefs @ Sea”, ofwel sterrenchefs op zee, voegen een vleugje prestige en elegantie toe aan de cruiseschepen.

Hun aanwezigheid heeft tot doel een buitengewone culinaire ervaring te bieden aan de passagiers, waarbij haute cuisine wordt gecombineerd met de luxe sfeer van een zeecruise. Hier zijn enkele van de activiteiten en bijdragen die zij leveren: het creëren van exclusieve menu’s, culinaire demonstraties, proeverijen en speciale diners, ontmoetingen en uitwisselingen, kookworkshops, soms zelfs artistieke. Kortom, de “Stars Chefs @ Sea” voegen een hoogstaande gastronomische dimensie toe aan de cruise-ervaring, waardoor passagiers de mogelijkheid hebben om verfijnde gerechten te proeven en de kunst van koken op een uitzonderlijk niveau te ontdekken, dit alles in het prachtige kader van een zeecruise.

De Caraïben: een eeuwig paradijs voor reizigers op zoek naar dromen en avontuur.

Sinds heuglijke tijden blijven de Caraïben één van de meest betoverende en fascinerende bestemmingen ter wereld, een droom van elke vakantieganger op zoek naar ontspanning in betoverende oorden. Uitgestrekte witte zandstranden zover het oog reikt, majestueuze palmbomen, exotische vruchten, koraalriffen bruisend van kleurrijke tropische vissen en een oneindige turquoise zee blijven verbazen. Nu, met de opkomst van het exclusieve eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve, hebben bezoekers de kans om een unieke ervaring te beleven in het hart van de Caribische wateren.

Van Barbados tot Jamaica, van Saint Lucia tot de Bahama’s, van Guadeloupe tot Trinidad en Tobago, bieden deze eilanden een adembenemend schouwspel. Hier kun je je laten wiegen door de golven, je laten onderdompelen in de elegante winkels en bruisende nachtleven van Miami, of afdalen in de betoverende mysteriën van de Mexicaanse Costa Maya. Dit alles in een sfeer die de tijd lijkt te hebben bevroren, waarbij de reiziger wordt meegenomen naar een oude wereld, doordrenkt met koloniale dorpen, rumplantages en baaien die doordrongen zijn van de herinnering aan piraten.

Reizen aan boord van MSC Seaside

MSC Seaside herdefinieert de ontwerpregels aan boord van cruiseschepen door binnen- en buitenruimtes te combineren, zodat u zich op een nog nooit eerder vertoonde manier met de zee kunt verbinden. Deck 8 is omlijst met een unieke promenade langs de zee, waarlangs plekken zijn om te eten, te drinken, te winkelen, te zwemmen en te zonnebaden. U kunt ook genieten van prachtig uitzicht vanaf de twee glazen loopbruggen en panoramische liften.

De privé-ervaring van MSC Yacht Club: een wereld van luxe, intimiteit en exclusiviteit

De MSC Yacht Club is een exclusief toevluchtsoord aan boord van vele schepen van MSC Cruises, waar gasten kunnen genieten van privacy en luxe in een wereld van keuzes met een overvloed aan ongeëvenaarde gepersonaliseerde diensten om de ultieme luxe- en rustervaring tijdens hun verblijf op zee te garanderen. Gelegen aan de voorkant van het schip, met de beste uitzichten, biedt dit unieke concept van een “schip binnen het schip” gasten exclusieve toegang tot de elegante privéfaciliteiten van de MSC Yacht Club, weelderige accommodaties, recreatiemogelijkheden en entertainment, terwijl ze ook profiteren van toegang tot alle recreatieve mogelijkheden die het hele schip te bieden heeft. De combinatie van gepersonaliseerde diensten en een verfijnde omgeving maakt het tot een van de meest exclusieve privéclubs ter wereld.

Reservaties

Hoe kunt u uw felbegeerde plek voor deze unieke cruise reserveren? Dit unieke reisconcept wordt ontwikkeld door één van onze partners: Emmanuel Sakkas van Manu Voyages. Reserveringen kunnen rechtstreeks bij hen worden gemaakt. Manu Voyages biedt gasten de mogelijkheid om te kiezen uit drie ultraluxe kajuitopties in de MSC Yacht Club: een Binnenkajuit van 21 m2 (Deck 16 en 18), een Balkonsuite van 25 m2 en een Jacuzzi Suite van 28 m2. Prijzen beginnen vanaf 4590€ inclusief BTW. Reserveringen voor het Vlaamse deel van het grondgebied worden beheerd door de partner Cruise Ambassadors.

Hoe reserveren of meer info? Via deze LINK, een mailtje naar [email protected] of via +32 494 363 131 (Yannis Simoens, Personal Cruise Ambassador). Doen!

You May Also Like

Zakdoek van wenende Messi te koop aangeboden voor 1 miljoen dollar

Er zit genetisch materiaal in… aldus de verkoper “Dit is het slechtste en verdrietigste ...

BR 03-92 Diver Black & Green Bronz: Duiken met een gouden randje

Een limited edition  Het verkennen van de diepzee vereist de juiste technische uitrusting. Hoe ...