Met deze zonnebrillen van David Beckham ben jij een stijlicoon

Bend it… euh, Wear it like Beckham

Eyewear by David Beckham collectie lente/zomer 2021 is uit. Deze collectie is samengesteld en bedacht door de legendarische nummer 7, David Beckham, een man die wereldwijd bekend staat om zijn stijl. De brillen zijn ontwikkeld door Safilo en zijn geïnspireerd op de Miami Lifestyle.

“Miami is zo’n speciale plek voor mij. De energie, diversiteit en levendige cultuur die deze stad heeft is geweldig. Miami heeft een unieke geest en dat is wat we wilden weerspiegelen in de Spring Summer 21-collectie”, aldus David Beckham.

Opgedragen aan een consument die geïnteresseerd is in een klassiek ontwerp met een internationaal gevoel, combineert de nieuwe Eyewear by David Beckham Collection moeiteloos de Britse stijl met een scherpe focus op detail en functionaliteit, met een compleet aanbod van zonnebrillen en optische monturen. De collectie bestaat uit materialen van de hoogste kwaliteit, subtiel mannelijk design, voortreffelijk vakmanschap en onderscheidende details, allemaal benadrukt door een elegant kleurenpalet.

De zonnebril verzekert de maximale kwaliteit van het zicht dankzij de superieure lenzen, inclusief gepolariseerde lenzen, perfect geschikt voor een actieve levensstijl omdat ze de ogen beschermen tegen intense zonnestraling. Oranje lenzen zorgen voor kristalhelder zicht onder alle omstandigheden, zowel op bewolkte dagen als binnenshuis en Fotochrome lenzen, die in staat zijn om hun tint niveau aan te passen aan de veranderende lichtomstandigheden, waardoor ze van ’s ochtends tot ’s avonds kunnen worden gebruikt, waar ter wereld u zich ook bevindt, ongeacht de gelegenheid.

De Eyewear by David Beckham Collection heeft de kenmerkende Talisman, het iconische detail dat is geïnspireerd op de vleugels van een vogel en symbool staat voor kracht, bescherming en vrijheid en heeft uiteraard ook het op de frontale lens gelaserd DB-monogram.

Prijzen? Tussen 159 en 199 euro. Meer info op de website.

Foto’s: Eyewear by David Beckham

You May Also Like

Unieke Tag Heuer Only Watch Carbon Monaco wordt geveild

Nummer 1/1 Op zes november gaat de Only Watch-veiling door, een veiling met als (goede) ...

MenStyle On Tour: Lancering en Road Test DS4 in Parijs (video)

Welkom in Hyatt Regency Chantilly, Paris Luierend aan een zwembad aan de Côte d’Azur ...

Wat doet Snoop Dogg met een Turtle?

Een vervolg shooten op de succesvolle campagne met SodaStream Na het succes van de ...