Hoe zie jij eruit als Barbie of Ken?

Ben jij de volgende Mattel-doll?

We kunnen er niet omheen, Barbie is overal. Of we dat erg vinden? Zolang we hiermee een overdosis Margot Robbie krijgen, kunnen we daar best mee leven en willen we het leven zeker nog lang door een roze bril bekijken.

En over roze gesproken, de producers van de film zitten op een gelijkkleurige wolk. Met maar liefst een openingsweekend dat wereldwijd 300 miljoen dollar opleverde heeft hij al dubbel zoveel opgebracht dan wat hij effectief gekost heeft. Een hit dus.

Ook een hit, de website bairbie.me, hiermee kan je jezelf tot een Barbie of Ken maken. Wij hebben het zelf eens geprobeerd en kwamen tot volgende resultaten. Naast uw hoofdredacteur ook nog eens zijn vrouw hebben we ook een voorbeeldje van een ander BV-koppel. Kan jij ze ontrafelen? Of benieuwd hoe je er zelf uitziet als een Barbie-doll? Probeer het HIER.

You May Also Like

2240 Social Club brouwt nu ook artisanale spirits ‘on demand’

Op maat van bedrijven, resto’s tot festivals… Het Antwerpse bedrijf 2240 Social Club met ...

Max Verstappen trakteert zichzelf op luxejacht

Er gaat zo’n 4,8 miljoen euro van zijn bankrekening Het zat Mad Max niet ...