Een geurtje voor zwoele zomers: BVLGARI MAN RAIN ESSENCE

Zomers fris 

BVLGARI MAN RAIN ESSENCE viert de kracht van regen in een flesje. Dit Eau de Parfum is geïnspireerd op de verkwikkende geur van een regenbui en omarmt deze met een mix van frisse groene thee en sinaasappel. De toevoeging van rijke muskus en warme amber voegt een vleugje spontaniteit toe. Net als een plotselinge stortbui is deze geur een uitbarsting van energie en vitaliteit, perfect voor de moderne man die hunkert naar avontuur en spontaniteit.

Fris, Energiek en Mannelijk

Alberto Morillas, de Master Perfumer achter de Bvlgari Man Fragrance Collection, creëerde een geur met een combinatie van frisse en houtachtige muskus, met groene thee en amber als belangrijkste geurnoten. Dit zorgt voor een unieke en verfrissende geur die perfect past bij de moderne man die houdt van avontuur.

Ontdek de kracht van regen met BVLGARI MAN RAIN ESSENCE, het Eau de Parfum dat zorgt voor een onvergetelijke geurbeleving. Bestel nu en ervaar zelf de verfrissende en energieke geur van BVLGARI MAN RAIN ESSENCE.

Foto’s: BVLGARI via A Luxury Approach 

You May Also Like

Maurice Lacroix lanceert AIKON Master Grand Date Black

De nieuwe AIKON Master Grand Date Black is bekleed met zwarte en witte tinten ...

MenStyle Roadtest: Abarth 595 Pista

Pista…de naam niet gestolen! “Jens, zin in een weekje testrijden met de Abarth 595 ...

Welke wijn slurp je best bij een overheerlijke zilte mossel?

Het mosselseizoen is begonnen  Als er iets is waar we elk jaar naar uitkijken, ...