Barbour For Him: Een knipoog naar Barbour’s Schotse erfgoed

Haal de Schotse rok maar boven 

Barbour, toonaangevend Brits erfgoed- en lifestylemerk, introduceert een collectie tijdloze en stijlvolle geuren. De collectie is ontworpen met de eigentijdse esthetiek van de iconische Barbour kledinglijn en bestaat uit twee geuren: Barbour For Him en Barbour For Her. Geïnspireerd door Barbour’s liefde voor het buitenleven, toont elke geur de Barbour Way of Life, waardoor ze ideaal zijn voor een ontspannen weekendje weg of tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Een knipoog naar Barbour’s Schotse erfgoed

De Barbour For Him geur bevat een mix van houtachtige noten van ceder, guaiac hout en vetiver, gemengd met amber en muskus voor diepte en warmte en overgoten met een scherpe citrus top versterkt door een pittig hart van kardemom, baies rozen en zwarte peper.

Zoek je echter nog een Valentijnscadeautje voor haar? Ga dan voor de klassiek tijdloze geur, de Barbour For Her, een eerbetoon aan de Britse weilanden. Gemaakt van een jasmijn en tuberoos bloemenhart, wordt de geur gegrondvest door een gourmand tonka en orris basis. In de top zorgt een mix van citrus en groene noten voor een verfrissend gevoel van kalme energie.

Kostprijs?
– Barbour For Him/HER – 100 ml €79 / 50 ml €59, te verkrijgen bij onder andere Inno.

 

 

You May Also Like

Nooit meer je gsm of portefeuille kwijt dankzij Ekster 3.0

De Ekster smart wallet 3.0 is de perfecte musthave voor mannen. Deze smart wallet ...

Giulia GTA: de opmerkelijke terugkeer van een Alfa Romeo-legende

Wat een bom! Tijd om terug een afspraak te maken op Balocco, oftewel het ...