MenStyle Real Estate: Villa Nederlands topmodel Romee Strijd (video)

Een heerlijke mansion voor deze knappe (ex-)Victoria Angel

Eén van onze favoriete Nederlandse modellen? Ongetwijfeld Romee Strijd. Deze knappe blondine heeft ons meermaals beroerd in de (helaas verdwenen) Victoria’s Secret shows en ook voor andere modemerken als Burberry, Dior, Alexander McQueen,… scoorde ze mooie catwalks, shoots of collabs. En dat levert haar geen windeieren, getuige haar dikke mooi gerenoveerde villa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Niet slecht voor een 27-jarige en haar vriend om dit al bij elkaar gehaspeld te hebben. Wat we zien? Een moderne villa, veel en grote ramen, prachtig zwembad, mooi aangelegde tuin, ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken… en ga zo maar door. Oh ja… zoals het hoort voor een model kan natuurlijk een eigen fitness niet ontbreken.

Cover: Instagram

You May Also Like

Welgevormde beauty Marissa leidt ons rond op E3 game-beurs

Alles wat mannen willen… Of toch bijna. Vraag aan 100 mannen wat hen interesseert ...

Laat je inspireren door Vitra’s Home Stories Winter 2023

Deze winter reizen we naar Londen om een kijkje te nemen achter de deuren ...

Is de Lucid Air de volgende Tesla-killer?

Arme Elon?  Er zijn er verschillenden die het pretenderen maar slecht weinigen gegeven…Tesla een ...