Vergeet rendieren, de Kerstman verplaatst zich nu in deze luxueuze slee

Hohoho!

Onder de kerstboom is er hoe langer hoe minder plaats met al die pakjes die de Kerstman ons maar blijft bezorgen. Maar als je denkt dat de oude grijze man ook niet een beetje aan zichzelf denkt, is aan het verkeerde adres. Zo heeft hij zichzelf wel een heel leuke upgrade gegeven. Wat denk je van deze ‘Reindeer Eight’ op basis van de Flying Spur V8.

Het zijn de mannen van Mulliner, de personalisatieafdeling van Bentley, die zich hebben kunnen amuseren met de wensen van hun in wit en rood gehulde bebaarde klant. De ‘Reindeer Eight’ is gebaseerd op de Bentley Flying Spur V8 die zich niet door acht maar door maar liefst 550 rendiertjes laat voortrekken.

Uiterlijk valt de kerstcricketbalrode lak, inclusief zilveren rand op, uiteraard geflankeerd met enkele contrasterende gouden accenten op. Verder is de ‘Flying B’ vervangen door een gouden 3D-geprint rendier. Wel straf, geen winterbanden. De oude knar dient zich te verplaatsen op vierseizoens-banden gemonteerd op 22″ gouden velgen. In het slechtste geval kunnen sneeuwkettingen natuurlijk nog soelaas bieden.

Het interieur krijgt een sneeuwig Noordpoollandschap op de sierpanelen. Omdat de oude man wel wat kilometers voor de boeg heeft, mag hij best erg comfortabel zitten in één van de vier luxueuze zetels met 3D-textuur in dieprood leder met contrasterende gouden stiksels, 11.100 stuks in totaal.

All I Want for Christmas is…? Ja Mariah, wij ook!

 

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Toer doorheen duurste appartement ter wereld (video)

In New York op 432 meter hoogte Iemand nog wat centjes over? Zo is ...

Nog beter… hier is de McLaren GTS

Dag GT, welkom GTS We waren al fan van de McLaren GT, wél, we ...

Top Gear zet nieuwe BMW M3 al eens dwars op asfalt (video)

Wij moeten nog even wachten… We hadden hem al in levende lijve gezien tijdens ...