Vergeet rendieren, de Kerstman verplaatst zich nu in deze luxueuze slee

Hohoho!

Onder de kerstboom is er hoe langer hoe minder plaats met al die pakjes die de Kerstman ons maar blijft bezorgen. Maar als je denkt dat de oude grijze man ook niet een beetje aan zichzelf denkt, is aan het verkeerde adres. Zo heeft hij zichzelf wel een heel leuke upgrade gegeven. Wat denk je van deze ‘Reindeer Eight’ op basis van de Flying Spur V8.

Het zijn de mannen van Mulliner, de personalisatieafdeling van Bentley, die zich hebben kunnen amuseren met de wensen van hun in wit en rood gehulde bebaarde klant. De ‘Reindeer Eight’ is gebaseerd op de Bentley Flying Spur V8 die zich niet door acht maar door maar liefst 550 rendiertjes laat voortrekken.

Uiterlijk valt de kerstcricketbalrode lak, inclusief zilveren rand op, uiteraard geflankeerd met enkele contrasterende gouden accenten op. Verder is de ‘Flying B’ vervangen door een gouden 3D-geprint rendier. Wel straf, geen winterbanden. De oude knar dient zich te verplaatsen op vierseizoens-banden gemonteerd op 22″ gouden velgen. In het slechtste geval kunnen sneeuwkettingen natuurlijk nog soelaas bieden.

Het interieur krijgt een sneeuwig Noordpoollandschap op de sierpanelen. Omdat de oude man wel wat kilometers voor de boeg heeft, mag hij best erg comfortabel zitten in één van de vier luxueuze zetels met 3D-textuur in dieprood leder met contrasterende gouden stiksels, 11.100 stuks in totaal.

All I Want for Christmas is…? Ja Mariah, wij ook!

 

You May Also Like

Uitgeregende Alfa Romeo F1-piloten veilden materiaal voor slachtoffers overstromingen

Oh ironie… Van een kale natte reis gesproken. Meer kunnen we helaas niet berichten ...

Hier is de Porsche Taycan break, euh Cross Turismo:

Het regent 100% elektrisch aangedreven topauto’s Waar we gisteren nog de gloednieuwe RS e-tron ...

De geur van Lamborghini in jouw huis

Maar vergis u niet… Neen, helaas gaat het hier niet om de geur van ...