Tournée Minérale: Zo ben jij klaar voor een maand zonder alcohol

Februari is traditioneel de maand van Tournée Minérale®. Dit initiatief van De Druglijn daagt ons elk jaar uit om in februari een maand lang geen alcohol te drinken. Op zoek naar tips en tricks om de maand zonder alcohol door te komen? Met SodaStream wordt dat kinderspel!

Tip 1: haal een bruiswatertoestel in huis

Met een fashionable bruiswatertoestel van SodaStream op het aanrecht ga je vanzelf meer water drinken. Uit onderzoek* blijkt dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. De nieuwe generatie SodaStream-toestellen (ART, DUO en Terra) maken het nóg makkelijker om bruisend water zelf te bereiden. Dankzij de nieuwe Cylinder Quick Connect-technologie kan de roze koolzuurcilinder met slechts één klik op het bruiswatertoestel worden aangesloten.

Tip 2: maak je eigen fruitwater of mocktail

SodaStream-gebruikers beginnen vaak vanzelf een gezondere levensstijl te volgen. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten. Gezond kan ook smaakvol zijn! Met een stukje limoen, komkommer of sinaasappel maak je een glas bruiswater niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens chic uit. Voeg eventueel ook ijs, wat munt of andere kruiden toe. Zo kun je tijdens een etentje verschillende watertjes aanbieden. Op SodaStream.be/recepten vind je inspiratie voor sprankelende niet-alcoholische cocktails, zoals de Star Kissed (onder meer met appel- en limoensap en lycheesiroop) of de Blushing Lemonade (op basis van citroensap) bijvoorbeeld. Ideaal om jouw date te verrassen op 14 februari.

Tip 3: vergeet je My Only Bottle niet

Jouw onmisbare metgezel voor onderweg of bij het sporten! My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Meer info? Kijk dan zeker even op:

You May Also Like

BMW Belux lanceert eigen podcast ‘The Road To Neue Klasse’

BMW Belux lanceert een eigen podcast vol Belgische BMW-verhalen. Van de in België geproduceerde ...

Hier is aflevering 2 van BOSS 9 (video)

En wie zien we daar terug?  Als onze BOSS 9 finalisten het GGPoker Team ...

Netflix komt met uniek kijkje in het leven van J.Lo

Uit het tweede deel van haar leven Als er één vamp is waar wij ...