Dit zijn de nieuwe Temptation Island-verleidsters

Moeten de koppels zich zorgen maken? 

We gaan er ons misschien niet helemaal populair mee maken maar als we een eerste plaatjes van de verleidsters van het komende en nieuwe seizoen Temptation Island even bekijken, lijken er maar weinig ravissante dames tussen te zitten die het de mannen daar erg moeilijk gaan maken. En als het al gebeurt, zetten we al ons geld in op de Nederlandse singles. Maar hé, dit is maar een eerste indruk en we kunnen ons dus wel eens vergissen. Bekijk en oordeel zelf anders maar eens.

Laure (24) uit Geel: Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken

Laure werkt als contentmanager en healthcoach en is een zelfstandige vrouw die geen blad voor de mond neemt. Ze heeft al enkele relaties met voornamelijk ‘bad boys’ achter de rug maar is nu op zoek naar een langdurige relatie. Laure valt vooral op zuiderse, zelfstandige types die niet op hun mondje gevallen zijn.

Jamila (30): Ik wil huisje, tuintje, beestje

De dertigjarige Jamila is al zeven jaar vrijgezel. Zelf is ze trouw maar haar hart is helaas ook vaak gebroken. Ze is op zoek naar ‘the real deal’ en klaar voor huisje, tuintje, beestje. Jamila is een krak in het bieden van emotionele steun en helpt mensen graag bij het oplossen van hun problemen. Ze hoopt de mannen uit de koppels dan ook veel mentale support te kunnen bieden.

Jolien (28) uit Munsterbilzen: Klinkt het niet, dan botst het

Chefkok en restauranteigenaar Jolien is een sportieve meid waarvan je weet wat je eraan hebt. Bij Jolien is het dan ook alles of niets: Klikt het niet, dan botst het. Deze avontuurlijke single is op zoek naar een ‘échte vent’, die net zoals haar avontuurlijk ingesteld is.

Shallie (28) uit Rotselaar: Zot van bad boys


Deze laborante en ‘social media strategist’ is een echte levensgenieter met Italiaanse roots. Shallie weet hoe het voelt om ‘vast’ te zitten in een relatie en is de geknipte kandidaat om in Temptation island: love or leave de mannelijke koppelhelften tot inzicht te doen komen. Ze valt op mannen met ‘bad boy’ looks al is ze wel klaar om zich volledig te settelen.

Laura (29) uit Lommel: Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente

“Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente”… al wordt de sportieve Laure, die houdt van motorcross niet snel verliefd. Op Temptation Island hoopt ze wel de ware te vinden.

Joyce (28) uit Opbrakel: “Ik wil vrij zijn in een relatie”


Optimistische Joyce is empathisch en eerlijk. Ze werkt als kinesitherapeut en is een gepassioneerd danser. Joyce is al eventjes single en vindt het moeilijk om de ware tegen te komen. Elkaar vrijheid gunnen in een relatie is voor haar heel belangrijk. Deze zorgzame single is op zoek naar een oprechte, respectvolle jongen.

Chelsy (27) uit Gistel: Voor de volle 100%


Chelsy is een avontuurlijke, sociale reisconsultant met een passie voor sport als fitness, crossfit, lopen of zwemmen. Chelsy had al enkele relaties achter de rug, maar de ultieme match was er nooit. Deze avontuurlijke vrijgezel is nu op zoek naar een relatie waar honderd procent toekomst in zit. Chelsy valt op grote jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos.

Michelle (31): “Ik hou van zelfverzekerde types”


Michelle is reeds drie jaar vrijgezel en staat open om iets moois en serieus met iemand op te bouwen. De avontuurlijke 31-jarige Nederlandse valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen. Als ze een goede klik heeft met iemand en de chemie er is, kan ze snel verliefd worden en gaat ze er ook helemaal voor.

Noëlle (26): jouw toeverlaat

Relatiervaring zat voor de gevoelige en sociale Noëlle. Ze valt op zorgzame en trouwe (?) mannen en staat open voor een nieuwe liefde. Ze weet hoe lastig het is om in een lange relatie te zitten en je daarin af te vragen of diegene het voor je is. Op basis van haar eigen ervaringen hoopt ze een luisterend oor te zijn en de mannen advies te geven over hun relaties. Of het eiland dan de ideale spot is om een trouwe man te vinden is maar zeer de vraag.

Presley (26): snel verliefd

De avontuurlijke en sportieve Presley wordt snel verliefd en staat ervoor open een diepere connectie met iemand aan te gaan. Ze is op zoek naar een verzorgde, sportieve man met diepgang. Presley praat makkelijk over haar gevoelens en hoopt de mannen te kunnen helpen bij de zoektocht naar of ze daadwerkelijk met de ware zijn.

Kim (22): niet op haar mondje gevallen

Kim is altijd vrolijk en neemt mensen in haar omgeving snel mee in haar enthousiasme. Ze sociaal en avontuurlijk en neemt geen blad voor de mond. Ze valt op iemand die verzorgd en actief is en doorzettingsvermogen heeft. Ze is er klaar voor om met iemand een diepere connectie aan te gaan.

Joyce (23): Geen arrogante mannen

Joyce, misschien wel de knapste van de hoop, is rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan. Ze is nu een jaar single en staat open voor een nieuwe liefde. Ze valt op verzorgde, lange mannen die spontaan en ambitieus zijn. Arrogantie is voor haar een afknapper, net als een lelijk gebit. Ze hoopt tijdens het avontuur haar nieuwe liefde te vinden. En zodra ze die gevonden heeft, gaat ze daar voor de volle honderd procent voor.

Temptation Island: love or leave loopt vanaf 27 augustus (om 20.35 uur) op Play5.


Foto’s: TOM CORNELISSEN Play5/RTL