The Day Before Tomorrow is klaar voor 10.000 feestvierders met knaldrang

Strekken die beentjes maar!

Muziekfestival The Day Before Tomorrow telt vol vertrouwen af naar 4 september. De affiche bulkt traditiegetrouw van de upcoming namen, rariteiten alsook heel wat lokaal en internationaal talent zoals Lil’Kleine, Boef, Dj Licious en Patrice Bäumel. De pre-sale verbreekt alle voorgaande records en zo staat de tikker vandaag al op 10.000 uitgelaten feestvierders.

We spreken, zelfs los van de succesvolle ticketsales, nu al van een memorabele editie

“De mensen hebben er zin in. Zoveel is duidelijk”, weet organisator Marc Reijntjes. “We merkten meteen bij de bekendmaking van onze datum, aansluitend de early bird tickets en de eerste dj’s dat we voor een zeer bijzonder achtste festival staan. Vorig jaar mocht TDBT door corona niet plaatsvinden en dus zijn we net als onze bezoekers eens zo enthousiast dat het op zaterdag 4 september wel opnieuw kan. Natuurlijk passen we de regels toe die er vandaag voor events gelden, zoals het Covid Safe Ticket. Maar dat zal de pret niet bederven. Wel integendeel. We spreken, zelfs los van de succesvolle ticketsales, nu al van een memorabele editie.

Het wordt ook voor vele artiesten een speciaal moment om na die lange tijd weer op een podium te staan voor een menigte die uit haar dak gaat.”

Voor ‘dé man van het moment’, Dj Licious, wordt The Day Before Tomorrow een thuismatch. Hij woont al jaren in Brasschaat, bijna om de hoek van het prachtige park dat al jaren het feeërieke decor vormt voor TDBT. “Het is voor het eerst dat ik hier speel. Ik dacht al dat ze me vergeten waren”, lacht hij. Met de single ‘Hope’ featuring New York singer/songwriter Armen Paul behaalde Dj Licious deze zomer de hoogste notering ooit in ons land: het nummer staat op één in de Vlaamse airplay en op zes in de Ultratop. “En daar ben ik natuurlijk heel blij om. In het buitenland deden al heel wat nummers (‘I Hear You Calling’, ‘I Can’t Stop’ and ‘I’ll Be Alright’) het goed maar in België bleef dat radiosucces wat uit. Tot nu dus.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door THE DAY BEFORE TOMORROW (@tdbtomorrow)

“Voor het eerst word ik zelfs opgepikt door radiozenders als pakweg Radio2 en JoeFM. Die erkenning vind ik, toegegeven, enorm fijn. Het is ook super dat we eindelijk weer live kunnen spelen. Naar de set voor het thuispubliek in Brasschaat kijk ik eens zo hard uit”, aldus Dj Licious die al drie jaar de gelijknamige show op zaterdagavond bij Studio Brussel host.

Voor wie Dj Licious en de andere helden op 4 september aan het werk willen zien, is er nog goed nieuws. Er zijn nog een handvol tickets beschikbaar maar let op… vol is vol dus wachten is bij deze NIET de boodschap! Tot dan!  

You May Also Like

Cadeautip voor mannen: Naaktkalender 2021 van Marisa Papen

En je sponsort gelijk het goede doel! Ben je nog op zoek naar een ...

MenStyle On Tour: BMW M-modellen testen op Circuit Zolder

En tegelijk een Europese première meepikken… Of we zin hadden in een Europese première ...

7 originele must-haves voor de perfecte zomerbarbecue

Laat de zomer maar beginnen!  Een ontspannen barbecue is de beste manier om een ...