MenStyle Weekend Tip: Total 24 Hours SPA (29/7 – 1/8)

Omdat het moet…

De regen van afgelopen weken heeft lelijk huisgehouden in ons land en in het bijzonder in de regio van Luik. Ook het circuit van Spa-Francorchamps is niet gespaard gebleven en het was bang afwachten of de aangerichte schade de evenementen van komende weken zou beïnvloeden. Ondanks alle schade en leed doet de Waalse overheid een oproep om ‘de Ardennen’ de komende weken niet links te laten liggen. Evenementen, waar kan, moeten kunnen blijven doorgaan en het toerisme, wat sinds corona al een stevige knauw had gekregen, moet blijven heropleven. Wij zijn dan ook verheugd dat wij, heren waar benzine door de aderen stroomt, een evenement gevonden hebben dat alles waar MenStyle voor staat komend weekend toch kan doorgaan.

We hebben het over de Total 24 Hours of Spa, oftewel een etmaalrace met de snelste GT’s over het, en we hoeven hiervoor zelfs niet chauvinistisch te zijn, mooiste circuit ter wereld. Op de startgrid van 2021 prijken wagens van de negen constructeurs die ook aan de volledige Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup deelnemen. Het peloton wordt kwantitatief aangevoerd door 13 exemplaren van zowel Mercedes-AMG als titelverdediger Porsche. Audi, Lamborghini en Ferrari kunnen ook rekenen op een sterke delegatie, terwijl BMW met de uitzwaaiende M6 GT3 zijn recordaantal overwinningen op 25 wil brengen. Competitie rijderscombinaties aan het stuur van Britse bolides van Aston Martin, McLaren en Bentley vervolledigen het hoogstaande startveld.

Wil je er net als ons ook bij zijn? Bestel dan je tickets HIER. De highlights van vorig jaar vind je hieronder!

Cover: Facebook Total 24h SPA

You May Also Like

MenStyle Weekend Tip: Porsche 75 jaar ‘Driven by Dreams’ in Autoworld Brussel

In 1948 maakte Ferry Porsche zijn droom – het creëren van een eigen sportwagen ...

MenStyle On Tour: Alfa Romeo ‘Tributo Italiano’ & Barista workshop

Italiaanse vakmanschap op een schoteltje  De Alfa Romeo Tributo Italiano, de eerste wereldwijde speciale ...

“All or Nothing”, de docu-reeks over Juventus die je niet mag missen

Binnenkort te zien op Amazon Prime Amazon Prime en documentaires over de grootste voetbalploegen, ...