Hier is de eerste trailer van ‘Ferry’ (video)

Na de teaser, nu de trailer…

Fans van de succesvolle Undercover-reeks met Tom Waes kijken er al maanden naar uit en vandaag wordt hun wachten beloond: Netflix lanceert de officiële trailer van de Nederlandse Netflix original film Ferry. De film is een prequel van de serie en vertelt de backstory van onze favoriete Brabander Frank Lammers alias Ferry Bouman en zijn Daan (Elise Schaap).

Het verhaal:
Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Ferry is vanaf 14 mei exclusief op Netflix te zien. 

Foto’s: Netflix

You May Also Like

Netflix kondigt spin-off Undercover aan

Ferry… Voor de fans van Ferry Bouman is er goed nieuws. Zo kondigt Netflix ...

Heb jij de eerste code van ‘De Mol’ kunnen kraken?

Waar zitten die mollenvangers?  Fans van ‘De Mol’ hebben iets om naar uit te ...

Twee Nederlandse modellen in vieze papieren na #metoo-verhaal met pizzaboy

Ze hadden zin in een ‘Trio Stagioni’ Wie dacht dat dit het verhaal van ...