Netflix keert met Vikings: Valhalla terug naar grimmige 11e eeuw

Grimmig, bloederig en spannend

Vikings: Valhalla neemt ons mee naar het begin van de 11e eeuw en vertelt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit die tijd, waaronder de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie Vikingen aan een epische reis. Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk.

Meer dan 100 jaar na het einde van de originele Vikings serie brengt Vikings: Valhalla een nieuw avontuur. Deze reeks combineert historische authenticiteit met grimmige actie – van bloederige gevechten tot onderlinge spanningen.

Vikings: Valhalla is vanaf 25 februari beschikbaar op Netflix 
en bestaat uit acht afleveringen van telkens een uur.

You May Also Like

Warner Bros lost onverwacht nieuwe beelden van The Batman

Een extra kerstcadeautje Voor wie vol ongeduld zit te wachten op The Batman hebben ...

Breaking News! Viroloog Marc Van Zw… euh Ranst wordt rapper (video)

‘Het is nogal ne keirel hé…daar kunde al is mee lachen hé’ Neen, voor ...

Ozark Henry over twintig jaar ‘Birthmarks’ (Interview)

Ozark Henry toert momenteel door Vlaanderen naar aanleiding van de twintigste verjaardag van zijn succesvolle ...