Disney-fans opgelet, Pocahontas bestaat écht!

Wie speelt er John Smith?

Ja, wij bekennen… wij hebben een Disney+-account. Terecht ook want laat duidelijk zijn dat als je voor een avondje nostalgisch filmplezier wilt gaan, je bij Disney vaak wel aan het juiste adres bent. Eén van de films die je daar zeker terugvindt is Pocahontas, een animatiefilm gebaseerd op ware gebeurtenissen, namelijk het leven van de Powhatan-Indiaanse prinses Pocahontas en de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith.

Maar we spreken vandaag niet over het jaar 1607, wel anno 2021 waar we de vleesgeworden Pocahontas weten opstaan. We hebben het over de 24-jarige Julia Sandoval. “All I know is that I’m 24 years old and still believe in fairytales”, lezen we onder een foto op haar Instagram.

En gelijk heeft ze… sprookjes blijken echt te bestaan!

 

Cover: Instagram

You May Also Like

Ook Pelé krijgt een eigen Netflix-serie

De enige echte GOAT?  Wie is nu de beste aller tijden? Messi? Cristiano Ronaldo? ...

El Professor en zijn vrienden zijn gestart aan hun laatste avontuur

Bingewatchen toegestaan Heb jij de liters cola, zakken chips en popcorn al uitgestald op ...

Ravissante racepilote Angélique Detavernier staat haar mannetje

Of haar rechtervoet… Hoewel, gas geven kan iedereen. Steengoede racepiloten onderscheiden zich in het remmen ...