Hier zijn de foto’s van de allereerste BMW iX

En binnenkort de eerste test?

We mochten al een demo van de iX aanschouwen op het zelf georganiseerd autosalon afgelopen jaar bij de ravissante dames en sympathieke heren van BMW Belux. Nu is hij ook eindelijk gelanceerd. Uiteraard zullen wij, althans dat hopen we, ook de kans krijgen deze binnenkort wel eens aan de tand, of beter rechtervoet, te mogen voelen.

In afwachting van dit, kunnen we het zeker niet laten de eerste beelden van deze SAV, die een vanafprijs kent van 81.200 euro (xDrive40) of 97.950 (xDrive50) met jullie nu al te delen. Niet goedkoop maar weet wel dat de optielijsten van de i-versies bij BMW een pak minder uitgebreid zijn in vergelijking met de met fossiele brandstoffen uitgeruste BMW’s. Met andere woorden… de iX komt met een stevige standaarduitrusting.

Hier de foto’s…

You May Also Like

MenStyle On Tour: Launch Opel Astra & Portugal Drive

Een nieuwe generatie van een nog steeds op en top Duits icoon Na de ...

Porsche voegt met Carrera T extra telg toe aan 911-familie

Een extra broertje voor onze all-time favorite daily  Als er één wagen is die ...

McLaren en APL lanceren HySpeed-sneaker

De sneaker voor snelle jongens (en meisjes) F1 is big business. Niet alleen heeft ...