Hier zijn de foto’s van de allereerste BMW iX

En binnenkort de eerste test?

We mochten al een demo van de iX aanschouwen op het zelf georganiseerd autosalon afgelopen jaar bij de ravissante dames en sympathieke heren van BMW Belux. Nu is hij ook eindelijk gelanceerd. Uiteraard zullen wij, althans dat hopen we, ook de kans krijgen deze binnenkort wel eens aan de tand, of beter rechtervoet, te mogen voelen.

In afwachting van dit, kunnen we het zeker niet laten de eerste beelden van deze SAV, die een vanafprijs kent van 81.200 euro (xDrive40) of 97.950 (xDrive50) met jullie nu al te delen. Niet goedkoop maar weet wel dat de optielijsten van de i-versies bij BMW een pak minder uitgebreid zijn in vergelijking met de met fossiele brandstoffen uitgeruste BMW’s. Met andere woorden… de iX komt met een stevige standaarduitrusting.

Hier de foto’s…

You May Also Like

Ducati kondigt Lamborghini op twee wielen aan

Wat een heerlijke collab Hoe zou een Lamborghini er op twee wielen uitzien? Dat ...

Nieuwe (elektrische) Hummer beweegt als een krab

Als een wat?  Je ziet ze hoe langer hoe minder, de Hummers in het ...

Zwitserse innovatie én precisie… de Dähler BMW 128tii

En uiteraard wat extra Zwitsers vermogen… De BMW 128ti doet ons een beetje terugdenken ...