Netflix lanceert ‘De Slag om de Schelde’ op 15 oktober (video)

The Forgotten Battle 

Op 15 oktober komt De Slag om de Schelde met o.a. Jan Bijvoet, Marthe Schneider, Gijs Blom en Tom Felton naar Netflix. De film vertelt het vrijwel onbekende verhaal van de bevrijding van Zuid-Nederland. Met de komst van het oorlogsdrama van Levitate Film naar Netflix krijgt deze allesbepalende veldslag de aandacht van een wereldwijd publiek.

Over De Slag om de Schelde 

November 1944. Op het onder water gelopen eiland Walcheren in Zeeland vechten duizenden geallieerden tegen het Duitse leger. Drie jonge levens raken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat tegen wil en dank in het verzet betrokken raakt, komen voor cruciale keuzes te staan die niet alleen gaan over hun eigen vrijheid maar ook over de vrijheid van anderen.

Foto’s: Netflix

You May Also Like

Wordt stoeipoes Liese dé ster in Big Brother 2021

Pure nostalgie Alles komt terug. Wat twintig jaar geleden een hype was, komt zonder ...

El Professor en zijn vrienden zijn gestart aan hun laatste avontuur

Bingewatchen toegestaan Heb jij de liters cola, zakken chips en popcorn al uitgestald op ...

Hier is de ‘Offisjal Aftermovie’ van Kamping Kitsch (video)

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden… Gaan we er ook niet meer woorden ...