Netflix lanceert ‘De Slag om de Schelde’ op 15 oktober (video)

The Forgotten Battle 

Op 15 oktober komt De Slag om de Schelde met o.a. Jan Bijvoet, Marthe Schneider, Gijs Blom en Tom Felton naar Netflix. De film vertelt het vrijwel onbekende verhaal van de bevrijding van Zuid-Nederland. Met de komst van het oorlogsdrama van Levitate Film naar Netflix krijgt deze allesbepalende veldslag de aandacht van een wereldwijd publiek.

Over De Slag om de Schelde 

November 1944. Op het onder water gelopen eiland Walcheren in Zeeland vechten duizenden geallieerden tegen het Duitse leger. Drie jonge levens raken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat tegen wil en dank in het verzet betrokken raakt, komen voor cruciale keuzes te staan die niet alleen gaan over hun eigen vrijheid maar ook over de vrijheid van anderen.

Foto’s: Netflix

You May Also Like

Chucky is Back!

In een 8-delige serie Halloween komt dichterbij en dan is het traditioneel hét moment ...

Hier is de overheerlijke Kamping Kitsch Aftermovie (Video)

Omdat beelden meer zeggen dan woorden Hebben jullie ook genoten van Kamping Kitsch? Dan ...

Dit is de nieuwe Omega Seamaster van James Bond

No Time to Die Als ’tijd’ in de titel van je laatste film zit, ...