Netflix lanceert ‘De Slag om de Schelde’ op 15 oktober (video)

The Forgotten Battle 

Op 15 oktober komt De Slag om de Schelde met o.a. Jan Bijvoet, Marthe Schneider, Gijs Blom en Tom Felton naar Netflix. De film vertelt het vrijwel onbekende verhaal van de bevrijding van Zuid-Nederland. Met de komst van het oorlogsdrama van Levitate Film naar Netflix krijgt deze allesbepalende veldslag de aandacht van een wereldwijd publiek.

Over De Slag om de Schelde 

November 1944. Op het onder water gelopen eiland Walcheren in Zeeland vechten duizenden geallieerden tegen het Duitse leger. Drie jonge levens raken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat tegen wil en dank in het verzet betrokken raakt, komen voor cruciale keuzes te staan die niet alleen gaan over hun eigen vrijheid maar ook over de vrijheid van anderen.

Foto’s: Netflix

You May Also Like

Netflix kondigt tweede seizoen Belgische ‘Into the Night’ aan

Geregisseerd door de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir Vandaag kondigt Netflix de cast en ...

illy Art Collection, daar wij onze espresso in stijl drinken

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd… Duracell-konijnen we zijn, of een ...

Vlaamse Baywatch (met Julie Vermeire) schiet in verkeerde keelgat

Ze krijgen geen medewerking van IKWV Solliciteert Julie Vermeire naar de rol van C.J. ...